2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان زیر دود اسپتد و گلپر نرو شنیدم خیلی خطرناکه و زعفرون هم استفاده نکن 

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
شمایی؟؟؟🤭 آره چند روز پیش اصلا فکرشو نمی‌کردم 

من کدومم؟😁😁

بخدا شایدم باهات صحبت کردم یادم نمیای😑😁

مبارک باشه.

تنها مراقبت اینه که استراحت کن هم جسمی هم روحی.خلاااص

از دیروز بنام رو ۵۹۴ بود تو آزمایش نوشته بود بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ میشه هفته سوم دیگه نمیدونم

نه گلم بارداری از اولین روز آخرین پری حساب میشه.ینی شما الان حدودا سی و چند روزی که میشه پنج هفته.زعفرون و زرشک و کرفس و دمنوش نخور.وسیله سنگین بلند نکن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
یادت نیست گفتی بهم خبر بده اگه باردار بودی

آهاااااان عصری خبرم کردی.همونی ک رفتی خوابیدی دیدی بی بیت خط افتاده ای.

ببخشید اول نشناختم.انقد حافظم ضعیف شده البته ذهنمم مشغول یکم.

الان تو ۴هفته ای عزیزم

آره آره 😁عیب ندارد عزیز منم اسم ها زیاد یادم نمی‌مونه شمارو یادم بود .آها باید برم پیش دکترم.میخواستم شوهرمو سورپرایز کنم .باهم رفتیم آزمایش گفتم جوابشو بهش نمیگم تا فرداش .یارو پذیرش آزمایشگاه بیشعور خرابش کرد برای گفت شیرینی نمیدی خانومت بارداره؟حالا منو بگو😐⁦☹️⁩