2777
2789

دو سال پیش امروز عقدمون بود  لعنت ب این دنیا ک تو ی شب زندگیووو ارزو هامو اوار کرد رو سرررم 

خدایااا امشب ازت گله دااارم دلممم بد جوری ازت شاکیه 

اخه اگ سهم هم نبودیم چراااا عاشق کردی خداااا چراااا کارامونو جور کردی ک اخرش بشع این با چ بدبختی بهش رسیدم چ کارا ک بخاطرررش نکردمم بخدااا حقم این نبود دارم دیونه میشـــم اخه من چیکاررر کنم با این همه عکس و خاطر واس این همه جهاززز ک واسه خریدنش با ی دنیااا ذوق .. 

خدایا حقم نبود بعد دوسال اینجوری بــشه زندگـیم حقم نبود ب خاطرش دنیارووو بدم ولی اووون با یکی دیگه باشه 

خداااایـــااااااااا💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

واســه حال دلم دعا کنید دو سال پیش امروز حلقه هامونو دست هم کردیم ولی امسال در اوردیـــم ک بریم دنبال کارای طلاق 

لعنت ب این دنیاااا

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای امیدوارم یه نفر بهتر سر راهت قرار بگیره ولی چقدر سخته که هنوز دوسش داری

هیچوقتت تا اخرررش حسرررت زندگی باهاش ر و این دله لعنتیه نفهممه

خدا به دلت آرامش بده عزیزم، امشب دل منم خیلی گرفته، انقدر گریه کردم چشام باز نمیشه، خدا گره ی مشکلات ...

الهـــی امیــــن

اتفاقا برو خدا رو شکر کن زود فهمیدی و اگرنه مثل من و خیلیای دیگه باید سختیاشو تحمل میکردی و دم نمیزد ...

دلــمو چیکار کنم هی داره بهم میگ دیگ زندگی برات تموم شد دیگ هیچوقت عاشق نمیشی دیگ کارت تمومههههه