2777
2789

من پولی پیش کسی دارم قراره طی ۱۰ ماه پس بده ماهی ۲ میلیون خودمم ماهی ۱۵۰ میتونم بذارم روش 😐 و ۱۷۰۰۰۰۰ الان نقد دارم اگه بذارم بانک کلش باهم با سودش تو این ده ماه میشه ۲۵۳۰۰۰۰۰ هزار تومان که در واقع ۱۹۵۰۰۰۰ هزارش سود بانکی هست بنظرتون اینکارو بکنم یعنی بذارم بانک سود ماهیانه اش بگیرم یا ماهیانه برم طلای دست دوم بخرم ؟ خواهش می کنم مشاوره بدید کل پس انداز زندگیم همینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای پس انداز کنی میگن قراره طلا خیلی گرون بشه

سکه بهتره کارمزد نداره

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بعد ده ماه پولت رو میخوای چی کار کنی؟ اگه لازمش نداری طلا بخر ولی اگه پول میخوای هم طلا ممکنه بالا نره هم اینکه بالاخره کارمزد و اینا که میکشن روش بخوای بفروشی ضرر میکنی

اگه میخوای پس انداز کنی میگن قراره طلا خیلی گرون بشه سکه بهتره کارمزد نداره

میخوام طلای دست دوم بخرم که فقط ۷ درصد سود داره ، اخه پولم به سکه نمیرسه ماهی ۲۱۵۰ نهایت ۲۲۰۰

اگه میخوای پس انداز کنی میگن قراره طلا خیلی گرون بشه سکه بهتره کارمزد نداره

برای سکه فاکتور نمیدن  امکان داره تقلبی باشه؟

از کجا بدونیم اصله

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
بعد ده ماه پولت رو میخوای چی کار کنی؟ اگه لازمش نداری طلا بخر ولی اگه پول میخوای هم طلا ممکنه بالا ن ...

میخوام طلا بگیرم پول روز به روز بی ارزش میشه،  طلای دست دوم بخرم که فقط ۷ درصد سود داره 

برای سکه فاکتور نمیدن  امکان داره تقلبی باشه؟ از کجا بدونیم اصله

نمیدونم فاکتور میدن یا نه

ولی خب از طلافروشی های معتبر میخری چرا باید تقلبی باشه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
طلای قسط بخر  خوبی که داره طلا هرچقدر بالا پایین بشه اون همونقدر که باهات توافق کرده پول میگیر ...

کسی تو این اوضاع طلا قسطی نمیده بعدشم زیاد میکشن روش