2777
2789

با کالری شماری راحت ماهی ۴ کیلو کم میکنی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری بیا با تاپیک بامداد خمار شروع کن  فعلا عضو نمیگیره ولی میتونی از دستورالعمل هاش استف ...

اون ک خیلی سخت می گیره من نمیتونم گیاه خواری و اینارو انجام بدم

رژیم پرنیان قربانپور رعایت کنی یه ماه ده کیلو کم میکنی ولی باید کامل رعایت کنی  بعد نمیزاره مو ...

ده کیلو ک خیلی زیاده دوس ندارم یه هو کم کنم انقد چون جدیدا ریزش مو گرفتم

نه گیاهخواری اجباری نیست  خب بخوای رژیم بگیری سخته دیگه باید اراده داشته باشی

اخه نوشته بود اجباره ک ی روز کالری حدود ۵۰۰ باشه ی روزم گیاه خواری . من نمیخوام کار عجیب غریب انجام بدم چون بدنم خودش ب خودیه خود ضعیفه . ی رژیم متعارف و معقول میخوام

اخه نوشته بود اجباره ک ی روز کالری حدود ۵۰۰ باشه ی روزم گیاه خواری . من نمیخوام کار عجیب غریب انجام ...

خب عزیزم ۵۰۰ تا ک فست 

میتونی فست نگیری بجاش ۱۰۰ تا از کالری روزانه کم کنی 

گیاه خواری هم اجباری نیست 

بیشتر سالمخوریه 

خب عزیزم ۵۰۰ تا ک فست  میتونی فست نگیری بجاش ۱۰۰ تا از کالری روزانه کم کنی  گیاه خواری ه ...

میشه ی کم همینجا کمکم کنی و ی برنامه نسبی بدی . مثلا من الان ۷۰ ام فک کنم . امروز صبح ساعت ۱ بیدار شدم البته صب ک چ عرض کنم لنگ ظهر . یه تیکه شکلات تلخ خوردم . نهارم دو تا تخم مرغو املت کردم با مقدار کمی نون . ۴۰ دیقه رقص محلی تند داشتم و بعدش دوش . بعدش دو تا لیمو شیرین . شبشم میخوام ده قاشق برنج بخورم با ی مقدار ماست . اخرشبم شیر . خوبه؟!

میشه ی کم همینجا کمکم کنی و ی برنامه نسبی بدی . مثلا من الان ۷۰ ام فک کنم . امروز صبح ساعت ۱ بیدار ش ...

عزیزم برنج شب نخور اصلا 

سعی کن ظهر بخوری 

روغن و برنج و نون و قند و شکر و خیلی محدود کن 

الان ما تو چالش حذف قند مصنوعی هستیم میتونی شما هم استفاده کنی 

واسه ورزش هم یسری اپ هست ک میتونی دانلود کنی باهاش ورزش کنی 

رقص هم خوبه .میتونی قدرتی هم کار کنی 

سبزیجات و پروتیین بیشتر استفاده کن 

اینا رو رعایت کنی خیلی خوبه 

شما کم کردی؟ میتونی کمکم کنی گلم؟

بله. عزیزم من الان رژیم نیستم.  برنامه مانکن نصب کن و شروع کن. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم برنج شب نخور اصلا  سعی کن ظهر بخوری  روغن و برنج و نون و قند و شکر و خیلی محدود کن ...

ببین من ده ساله قند نمیخورم همینم رمز لاغریمه . ینی خدا شاهده اندازه دو تا مرد میخورم😆😆😆 ولی خب چایی خیلی کم بدون قند . برنج ایرانی میخورم درجه عالیشو . خارجیا خیلی چاق کننده ان ولی متاسفانه چون خودم قنادی بلدم تا دلت بخواد کیک میخورم اونم از نوع خامه ای . باشه حتما رعایت می کنم عزیزم . مرسی وقت گذاشتی دوست مهربونم