2777
2789

قبل بارداری کسی میوم یا فیبروم رحمی داشته که باردار شده باشه من یک میوم ساب سروز 33×۳۸ میلیمتری دارم 

درد امروز من قدرت فردای من است
من رحمم پررررر از فیبرومه و الانم یه پسر سالم دارم ،موقع بارداری باید حسابی تحت نظر باشی عزیزم

به نظرت این سایز فیبروم من مشکل ساز نیست مال شما چند سانتی بود و چه مشکلی برات توی بارداری به وجو آورد؟

درد امروز من قدرت فردای من است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت این سایز فیبروم من مشکل ساز نیست مال شما چند سانتی بود و چه مشکلی برات توی بارداری به وجو آو ...

میگم پررر از فیبروم  ،زایمان زودرس داشتم و پسرم یک ماه تو دستگاه بود که البته اون ربطی به فیبرومم نداشت بی احتیاطی از خودم بود

من رحمم پررررر از فیبرومه و الانم یه پسر سالم دارم ،موقع بارداری باید حسابی تحت نظر باشی عزیزم

سلام

منم رحمم پر از میوم بزرگ چنتا ۵، ۶ سانتی دارم

یک سال و نیم اقدام کردم ولی باردار نشدم

خیلی نگرانم

شما سریع باردار شدین؟

میگن سقط داره با وجود مبوم

دکتر میگفت اگه بخوایم عمل کنیم ممکن خدای نکرده رحم برداشته بشه😥

من هنوز بچه ندارم😢😢😢

چقدر دکترا راحت حرف میزنن، هر موقع بهش فکر میکنم حالم بد میشه

سلام منم رحمم پر از میوم بزرگ چنتا ۵، ۶ سانتی دارم یک سال و نیم اقدام کردم ولی باردار نشدم خیلی ن ...

عزبزم من فیبروم دارم و همون ماه اول اقدام حامله شدم. قبل‌از بازداری سونو داده بودم بزرگترینش ۵ سانت بود. و الان همون شده ۹ سانت. یه دکتر رفتم گفته احتمال زایمان زودرس داری جای دیگه رفتم گفته کاری به فیبروم نداشته باش ممکنه ۳ ماه آخر کوچیک بشه

عزبزم من فیبروم دارم و همون ماه اول اقدام حامله شدم. قبل‌از بازداری سونو داده بودم بزرگترینش ۵ سانت ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنید

شما چنتا میوم دارین؟

از چه نوعی هسن؟

نمیدونم چرا باردار نمیشم

البته شوهرمم ضعیف هست ولی چنتا دکتر رفتیم گفتن مشکل خاصی ندارین

انشاالله به سلامتی زایمان کنید شما چنتا میوم دارین؟ از چه نوعی هسن؟ نمیدونم چرا باردار نمیشم الب ...

خیلی ممنون عزیزم. من رحمم پر فیبرومه واقعا نمیدونم چند تاست. هر بار سونو میرم ۳ یا ۴ تاش که از همه بزرگترن رو مینویسه.ولی قبل بارداری هیچ دکتری بهم نگفته بود که عمل کن . اونی که از همه بزرگتره ساب سروزاله ولی اینترامورال هم دارم که اونا در حد ۲ سانتن. به نظر من شوهرتون اگه دکتر بره بهش ویتامین میدن و اسپرمش تو ۶ ماه قوی میشه پشت گوش نندازین

خیلی ممنون عزیزم. من رحمم پر فیبرومه واقعا نمیدونم چند تاست. هر بار سونو میرم ۳ یا ۴ تاش که از همه ب ...

شوهرم هم داره میره دکتر ۷، ۸ ماهه

ولی هنوز کامل نرمال نشده☹

دکتر قبلیم داروهای سنگین میداد بهم

ولی دکتر الانم فقط لتروزول بهم داده