2777
2789
عنوان

قلب ضعیف یعنی چی؟😔

9896 بازدید | 32 پست

سلام دوستان تاپیک قبلیم توضیح دادم چی شده دیروز رفتم دکتر بهم دوتا قرص یکی پرپرانول۱۰ اون یکی هم فلوکستین داده و گفته قلبت ضعیفه باید بری ورزش زومبا یعنی چی ؟ شما اگر چیزی میدونین بهم بگین خطرناکه؟ هرچی به دکتر میگم خب یعنی چی توضیح نداد حالا قراره یه دکتر دیگه برم 

لطفا بعدش برام گزارش بزنین این تاپیک پاک بشه نمیخوام بمونه تو تاپیکام یه موقع یه اشنا پیدا بشه ممنون یادتون نره گزارش بزنین

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

آرامبخش

هستن

اضطراب داری؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میشه بگی چه دکتری رفتی؟یعنی تخصصش چی بود؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

پرانول آرامش بخشه فلوکسیتین شادی آور جفتش برای درمان افسردگیه عزیزم 

اخه من اصلا افسردگی ندارم 😑😑😑

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍