fateme72_yas مدیر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 139 عنوان جنسیت نینی | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 76 پست سلام امروز تو هفته ۱۶ رفتم آنومالی بهم گفت دخترهخیلی تعجب کردم چون همه علایم پسررو دارم.البته خودم ناراحت نیستم ولی شوهرم از صب دمغهامکان اشتباه سونو هست بنظرتون؟؟ 1398/10/11 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme72_yas مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 139 خانمی اخه سونو انومالی برای اینه که خدایی ناکرده ببینه بچه مشکل داره یا نه اون موقع دقیق نشون میده.& ... والا گفت که خوبه مشکلی ندارههمه اندازه ها رو هم زد
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5176 استارتر عکس سونو ان تی رو بزار من تشخیص بدم!!!! خدایا هزار مرتبه شکرت
sadatiiiii عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 عزیزم من دوتا پسر دارم. واسشون اصلا ویار نداشتم عاشق شیرینیجات بودم . ولی سر این وروجک ویارم شدید بپ ... خدا حفظش کنه🤩 وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
fateme72_yas مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 139 مرسی عزیزم من تازه فهمیدم باردارم زیر دلم درد میکنه وقتی سرپا ام افتضاح درد میگیره،،چیکار کنم بنظرت منم اولاش زیر دلم درد میکرد دکتر شیاف پروژسترون داد بهم
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5176 گلم نمیتونم اخطار میده سایزش بزرگه کوچکش کنی حجمشم کوچک میشه خانمی خدایا هزار مرتبه شکرت
niiiiniiiii عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1688 ان تی برا منو اشتباه گفت .البته به انومالی هنوز اعتماد ندارم چی هست چی گفت
fateme72_yas مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 139 عزیزم من دوتا پسر دارم. واسشون اصلا ویار نداشتم عاشق شیرینیجات بودم . ولی سر این وروجک ویارم شدید بپ ... عزیزم خدا نگهشون داره واست
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5176 والا گفت که خوبه مشکلی ندارههمه اندازه ها رو هم زد خدا رو شکر عزیزم خدایا هزار مرتبه شکرت
niiiiniiiii عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1688 والا گفت که خوبه مشکلی ندارههمه اندازه ها رو هم زد میگن انومال ۱۸تا۲۰هفته باید بری
sadatiiiii عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 چی هست چی گفت ان تی گفت دختر.شوهرم رو ابرا بود منم کلی خرید کردم انومالی همون شخص گفت پسر .والا اصلا باورم نمیشه پسر باشه. حسم دختره وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
niiiiniiiii عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 1688 ان تی گفت دختر.شوهرم رو ابرا بود منم کلی خرید کردم انومالی همون شخص گفت پسر .والا اصلا باورم نمیشه پ ... به روی دکتر آوردی که اوندفه یچی دیگه گفت؟منم شنیدم گاهی إن تی دختر بگه ممکنه بعد معلوم شه پسره
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5176 ان تی گفت دختر.شوهرم رو ابرا بود منم کلی خرید کردم انومالی همون شخص گفت پسر .والا اصلا باورم نمیشه پ ... خانمی عکس ان تی بزاردوستانی که جنسیت کنجدشونو میدونن عکس ان تی بزارن خدایا هزار مرتبه شکرت
sadatiiiii عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 به روی دکتر آوردی که اوندفه یچی دیگه گفت؟منم شنیدم گاهی إن تی دختر بگه ممکنه بعد معلوم شه پسره اره گفتیم گفت نگفتم ۱۰۰ درصد وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
sadatiiiii عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 خانمی عکس ان تی بزار دوستانی که جنسیت کنجدشونو میدونن عکس ان تی بزارن ان تی یا انومالی وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲