2777
2789
عنوان

جنسیت نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دوتا پسر دارم. واسشون اصلا ویار نداشتم عاشق شیرینیجات بودم . ولی سر این وروجک ویارم شدید بپ ...

خدا حفظش کنه🤩

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
چی هست چی گفت

ان تی گفت دختر.شوهرم رو ابرا بود منم کلی خرید کردم انومالی همون شخص گفت پسر .والا اصلا باورم نمیشه پسر باشه. حسم دختره

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
ان تی گفت دختر.شوهرم رو ابرا بود منم کلی خرید کردم انومالی همون شخص گفت پسر .والا اصلا باورم نمیشه پ ...

به روی دکتر آوردی که اوندفه یچی دیگه گفت؟منم شنیدم گاهی إن تی دختر بگه ممکنه بعد معلوم شه پسره

ان تی گفت دختر.شوهرم رو ابرا بود منم کلی خرید کردم انومالی همون شخص گفت پسر .والا اصلا باورم نمیشه پ ...

خانمی عکس ان تی بزار

دوستانی که جنسیت کنجدشونو میدونن عکس ان تی بزارن

خدایا هزار مرتبه شکرت   
به روی دکتر آوردی که اوندفه یچی دیگه گفت؟منم شنیدم گاهی إن تی دختر بگه ممکنه بعد معلوم شه پسره

اره گفتیم گفت نگفتم ۱۰۰ درصد

خانمی عکس ان تی بزار دوستانی که جنسیت کنجدشونو میدونن عکس ان تی بزارن

ان تی یا انومالی