2777
2789

العان ده دوازده ساله بخاطر پیوند کلیه و پروستات و هزار تا درد دیگه  بیشتر عمرشو تو بیمارستان هست انقدر از دستش رگ گرفتن که دیگه رگای دستش خشک شده آخرین سری خون تو رگش مونده العان سه ماهه دستش انقدر ورم کرده که آستین پیرهنش به زور تو دستش میره هر دکتری که بوده رفته هیچکدوم کاری نمیکنن میگن خطر داره 😭😭امروز رفته لبافی نژاد یه دکتر قبول کرده آمپول بزنه تو رگش دعا کنید براش بیچاره دیگه خسته شده از دکتر رفتن و نا امید شدن😭😭😭😭

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

خوندم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@رهگذرپاییزی  

عزیزم خدا خیرت بده رفتم دکتر گف سرکلاژ نمیخای

فدای دل مهربونت  ک ب یادم بودی و برام دعا کردی💖🥰🤩

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

خوندم عزیزم انشالله خوب میشه خدا سایه اش از سرتون کم نکنه ❤️🌹

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
@رهگذرپاییزی     عزیزم خدا خیرت بده رفتم دکتر گف سرکلاژ نمیخای فدای دل مهربونت  ک ...

وای ابجی😍😍😍😍😍😍😍😍😍خداروشکررررر  نمیدونی چقد خوشحالم کردی همه خوش خبر باشن ان شا ءالله😍🙏❤

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
@رهگذرپاییزی     عزیزم خدا خیرت بده رفتم دکتر گف سرکلاژ نمیخای فدای دل مهربونت  ک ...

ممنون که صداکردی اسمشون رو میزنم تاپیک اخرم

استارتر الهی همین روزا بیای بگی معجزه وار حاجت روا شدم، به حق دستای بریده خضرت ابولفضل

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐