2777
2789
عنوان

عصبی ام (مهریه)

225 بازدید | 33 پست

امروز دادخواستم آماده بود رفتم شرق تهران گرفتم پستش کردم بعدگفتن باید بری اداره ثبت خیابون قائم مقام... این همه راه رفتم یه خانوم بداخلاق اونجابود گفت برو شنبه صبح بیا نوبت بگیر بسلامت😠تازه ساعت 12 بود

کسی میدونه اونجا چقدر برام خرج داره؟ گفتین به ازای تعداد سکه ها پول میگیرن اونجا میگیرن یا دادگاه؟ من مهریه ام 14تاس اگه کسی میدونه بگه دوباره نرم دست خالی برگردم 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

واقعا حسرت میخورم که چرا اینقدر مهریه رو کم میگیرن واسه دخترا، باید اونقدر زیاد باشه که اگه یه وقت خواست جدا بشه کاملا پشتوانه ی مالی داشته باشه، این ظلم بزرگیه که پدر و مادر در حق دخترشون انجام میدن. آخه ۱۴ تا سگه مگه چقدر میشه؟ چیکار میشه باهاش کرد؟ هیچی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا حسرت میخورم که چرا اینقدر مهریه رو کم میگیرن واسه دخترا، باید اونقدر زیاد باشه که اگه یه وقت خ ...

هیچ کاری نمیشه کرد فقط میخوام حالشو بگیرم منو بدون پول و خرجی ول نکنه

مامانم برای خوشبختی دختراش نذرش بوده 14تا... اینم شانس من

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
كاش شوهر من طلاقم ميداد راحت ميشدم از اين زندگي مهريه هم نميخوام اصلا 😭

اگه یه ذره امید داشتم جدانمیشدم خیلی حالم بده

هیچ کاری نمیشه کرد فقط میخوام حالشو بگیرم منو بدون پول و خرجی ول نکنه مامانم برای خوشبختی دختراش نذ ...

ای کاش بیشتر بود مهریت تا حالشو بیشتر میگرفتی، آخه نذر و این چیزا چیه؟ الان اون نذر که به ضررت تموم شد دختر

اعسار بده. بگو ندارم هر وقت گرفتمگرفتم سهم دولت هم میدم

شما میدونی بابت 14تا چقد باید بدم؟ 

اعسار بده. بگو ندارم هر وقت گرفتمگرفتم سهم دولت هم میدم

اداره ثبت ازم پول میخوان یا دادگاه

اينجاس كه بايد به اونايي كه ميگن مهريه و مال ملاك نيست بگيم بفرماييد

آره مهریه کم خیلی اشتباهه خیلی