2777
2789
عنوان

چندسالگی ازدواج کردین و کی بچه دارشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست

من ۱۹ عقد کردم ۲۱ رفتم خونه خودم ۲۴ بچه دار شدم

ولی فک کنم زود ازدواج کرده بودم خیلی بچه بودم ب چیزای چرت و پرت گیر میدادم وخیلی هم تو عقد نمیموندم دو سال زیاد بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ عقد ۲۶عروسی الان ۲۹ . بچه ام ندارم . تا ۱۴۰۲ ان شاالله اگه خدا بخواد و شرایطم اوکی باشه بچه دار میشم 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه واقعا بچه می خوای زودتر بیار تا راحت شی تا بعد بتونی رو خودت تمرکز کنی و یک بچه کوچیک در 25 سالگی به بعد حواست رو پرت نکنه.

آدم تحملش کم میشه هر چقدر سنش زیاد میشه برای همین زودتر بهتر

و دیگه بچه نیار.

خیلی سخته. همشون دروغ می گن راحته! در 24 سالگی بچه دار شدم و از اون وقت تا حالا مریض هستم.