2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من این ماه تو یک ماه 2 بار پریود شدم که بار دوم بعد از 15 روز خیلی شدید پریود شدم به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
در اقدامم
1
100%
10 ساله منتظرم
0
0%

عزیزم منم تو دوران اقدام یه بار اینطوری شدم البته من دارو استفاده میکردم دکتر برای تنظیم پریودمم دوفاستون داده بود که حدس زد از اون باشه تو داروی خاصی مصرف میکنی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه ماه قبل بارداریم تو یه ماه دوبار پریود شدم

بعدش پریودم منظم شد

سه ماه بعدش باردار شدم

رحمت داره اماده میشه

استرسو بذار کنار

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

وقتی تو اقدامین بدن واکنش نشون میده واین خیلی خوبه

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
البته دیگه دکتر نمیریم چون هرجا رفتیم گفتن اصلا مشکل ندارین خود بخود باردار میشین منم منتظرم

انشالله ک ب زودی نتیجه میگیرین

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
منم سه ماه قبل بارداریم تو یه ماه دوبار پریود شدم بعدش پریودم منظم شد سه ماه بعدش باردار شدم رحمت ...

عزیزم من که هر ماه 15 پریود میشدم این ماه هم 15 منتظر بمونم یا بار دوم که 1 ام پریود شدم باید منتظر یکم بشم؟

عزیزم من که هر ماه 15 پریود میشدم این ماه هم 15 منتظر بمونم یا بار دوم که 1 ام پریود شدم باید منتظر ...

مشخص نیست عزیزم باید صبر کنی

ولی من تاریخ دوم شد

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹