2777
2789
عنوان

دوستان سایز فولیکول باید چقدر باشه که تخمک رو آزاد کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 36 پست
چیکار کنم که اندازش بره بالاتر

وسیاهدونه عسل

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟؟؟؟ اگه اینطوری باشه کیسته!

والا بخدا روز چهارم 19بود بعد ماه بعدش پریود ب موقع شده فقط2روز عقب انداختم اینماهم ک جلو انداختم 5روز یعنی بازنیست دارمم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
۱۴

دارو مصرف کرده بودی!!!

اگه لوله هات مشکل نداشته باشه و همسرت سالم باشه به احتما زیاد مامان شدی

چهار قلو نشه🥴🥴

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
روزی چقدر رشد میکنه؟

مطمئن نیستم اما چیزی که از بچه ها شنیدم ۲ میلی

دارو مصرف کرده بودی!!! اگه لوله هات مشکل نداشته باشه و همسرت سالم باشه به احتما زیاد مامان شدی چها ...

اره مصرف کردم پیاده روی هم میرفتم.شوهرم هم‌عمل کرد.چهارقلوه زیاد من عاشق دوقلوم