2777
2789

تازه اسباب کشی کردم اومدم اینجا خونش سه چهارسال ساخته کابینتاشم ام دی افه ولی الان سه دفعه اس که سوسک ریز دیدم ظاهرا کمه الانم نمیتونم پاشم ازاین خونه مستاجرم تازه اومدم کاری ازدستم برنمیاد میگن اسپری سوسک کش این مشکیا خیلی خوبه کسی تجربه اشو داره من خیلی ازسوسک بدم میاد خواهشا کمک کنید

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

خانمی گلم اینا سوسک ام دی اف هست . از اون سوسک های معمولی نیست. من خونه برادر شوهرم همینجوری بود همه اشپزخونه رو گرفت . این سوسک ها از توی ام دی اف در میاد

خدایا هزار مرتبه شکرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کامن. من هر نوع سمی ریختم ولی سوسک بود اینو زدم دیگه ندیدم اصلااا

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

منم این مشکلو دارم.هرکی میدونه راهنمایی کنه.با وجود ظرف و ظروف تو کابینت سم پاشی خیلی سخته.منم متنفرم از سوسک .چند رور پیش یدوته تو کابینتم دیدم آروم قرار ندارم

کامن خیلی خوبه حتی مارمولکم میکشه زیرکابینت هاوگوشه هاروی سرامیک دستشویی وحمام بزنیدقبلش ماسک بزنید تودهنتون نره ودستکش یه بارمصرف دستتون کنی وقتی زدیدظرف وخوراکی توی اشپزخونه نباشه یه روزهم خونه نباشید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
فقط کامن. من هر نوع سمی ریختم ولی سوسک بود اینو زدم دیگه ندیدم اصلااا

من بچم فاویسمه به نظرت ضرر نداره واینکه بعداز اینکه اسپری رو زدی میشوری کابینتارو یا همون جوری وسایلو میچینی توش حبوباتو ادویه اینا بمونه توش اشکالی نداره

منم این مشکلو دارم.هرکی میدونه راهنمایی کنه.با وجود ظرف و ظروف تو کابینت سم پاشی خیلی سخته.منم متنفر ...

کامن بزن زیرکابینت ها وگوشه هاروی سرامیک وحمام وسرویس بهداشتی یه روزخونه نباشیدوقتی هم اسپری میکنیدماسک بزنیدودستکش یه بارمصرف استفاده کنید

منم این مشکلو دارم.هرکی میدونه راهنمایی کنه.با وجود ظرف و ظروف تو کابینت سم پاشی خیلی سخته.منم متنفر ...

به خدا ازدیشب همونجور توفکرم فقط تونستم دوساعت بخوابم خیلی ناراحتم 

من بچم فاویسمه به نظرت ضرر نداره واینکه بعداز اینکه اسپری رو زدی میشوری کابینتارو یا همون جوری وسایل ...

نه اصلا بو نداره بوش همونی ساعت اوله میزنی در پنجره باز کن وسایلت بزار تو اتاقی جایی بزن بعد یکی دوساعت درشونو بزار بچین. در مورد فاویسم اطلاعندارم

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
کامن خیلی خوبه حتی مارمولکم میکشه زیرکابینت هاوگوشه هاروی سرامیک دستشویی وحمام بزنیدقبلش ماسک بزنید ...

یه صبح تاشب نباشم کافیه

من بچم فاویسمه به نظرت ضرر نداره واینکه بعداز اینکه اسپری رو زدی میشوری کابینتارو یا همون جوری وسایل ...

توی کابینت نزنیدسمی وخطرناکه زیرکابینت هابزنید