2777
2789
عنوان

شاغل بودن یاازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست
باوجودشاغل بودن به کارای خونه میرسی؟ میتونم بپرسم چه شغلی ؟؟

من تو یه شرکت بزرگ کارشناسم.

متاسفانه ساعت کاریم زیاده.

من به پنجاه درصد کارا میرسم. همسرم پنجاه درصد دیگه رو انجام میده.

یه دخترم داریم. 

و یه تو راهی.

اتفاقا باید بدونی زندگی شاغل ها رو نظم تره.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
شما خودت شاغلی؟

بله عزیزم 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه شرکت بزرگ کارشناسم. متاسفانه ساعت کاریم زیاده. من به پنجاه درصد کارا میرسم. همسرم پنجاه د ...

اهاممنون عزیزم. خدا حفظ کنه واست بچه هاتووهمسرتو...

موفق باشی😊

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

منم ازاینکه وقت گذاشتم واسه درس خوندم واقعاپشیمونم ولی بدون مدرک سرکاررفتم وشاغل بودم وکارمم به شدت دوست داشتم و درامدمم خوب بودولی بعدنامزدی کارموگذاشتم کنارچون حس میکردم براهمسرم وقت کمی میذارم وبایدبیشتروقتمو صرف همسرم کنم چون ازصمیم قلب دوستش دارم حتی بخاطرش حاظرشدم ۳۰۰کیلومترازخانوادم دورباشم وتوشهری که اون زندگی میکرد زندگی کنم