2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می می ناز و مامان مهرزاد خیلی ناراحت کننده بودن

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

لینک این داستان هست برم بخونم

نه عزیزم تو گوگل بزن می می ناز نی نی سایت پروفایلشو تاپیکاشو میاره

اما کلا مختصر بگم سرطان داشت دو بچه کوچیکم داشت سال ۹۲ فوت شد شوهرشم ازدواج کرد

نه عزیزم تو گوگل بزن می می ناز نی نی سایت پروفایلشو تاپیکاشو میاره اما کلا مختصر بگم سرطان داشت دو ...

واقعا ازدواج کرد😔😔😔😔😔😔😔😔😔بمیرم برا مریم خدا رحمتش کنه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامان امیر که بچش چند ماهش بود آبان ماه از گهواره می افته می میره 😓چقدر براش گریه کردم.

آره منم  واسه اون گریه کردم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

هیچ کدوم

تاپیکای داستان که همگی تخمی تخیلیه، اگه طرف به خشگلی بهرام رادانو ممدرضاگلزاره، مطمعنا توی دنیای بیرون اونقدر خاطرخواه داره که با یه الو عاشق نمیشه! چه برسه به اینکه دختره هی طردشم کنه اونم هی التماس کنه

تاپیکای دیگه رم راستش باور نمیکنم

اگه یه نفر خدای نکرده ناراحت و غمگین باشه دو دستی سرشو نگه میداره! کجا حوصله داره تاپیک بزنه اخه! 

در هر حال ساده ماده نباشید

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
هیچ کدوم تاپیکای داستان که همگی تخمی تخیلیه، اگه طرف به خشگلی بهرام رادانو ممدرضاگلزاره، مطمعنا توی ...

ولی فکر میکنم سمی درست بود . عکس میزاشت رابه راه . نفهمیدم بالاخره چی شد . الان سمی بیوه است یا مجدد ازدواج کرده . 

ولی فکر میکنم سمی درست بود . عکس میزاشت رابه راه . نفهمیدم بالاخره چی شد . الان سمی بیوه است یا مجدد ...

نمیشناسم اونو

ولی تا جایی که تاپیکارو میخونم فهمیدم اکثرشون دروغند! مخصوصا اون داستانی ها! 

نمیدونم چطوری بعضیا میشینند گریه هم میکنند

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
هیچ کدوم تاپیکای داستان که همگی تخمی تخیلیه، اگه طرف به خشگلی بهرام رادانو ممدرضاگلزاره، مطمعنا توی ...

آفرین تخیلات ذهنیشونه

به خدا پسر با کمالات و همه چی دار و با شعور و شخصیت با یه الو یه دل نه صد دل عاشق نمیشه

تو عشق آبادانی اونجلش که گفت ناگهان نگاهم سرررررر خورد به روی بازوهاش😐 دیگه فهمیدم تخیل نویسنده است