2777
2789
عنوان

فردا سونو دارم

126 بازدید | 13 پست

بچه ها هشت صبح سونو دارم، کلی وسایل آماده کرده بودم که وقتی از سونو برگشتیم یه جشن کوچولو بگیرم واسه جنسیت بچم. یه ساعت پیش بهم خبر دادن عموم فوت شده یعنی خانوادم نمیتونن بیان جشن، خودمم دل و دماغ ندارم. خانواده همسرم اولین نوه شونه انقد ذوق دارن دلم نیومد جشنو بهم بزنم. نمیدونم چجوری باید فردا رو بگذرونم... هم عمومو واقعا دوس داشتم و براش ناراحتم، هم واسه خراب شدن خوشحالیم ناراحتم😔 الانم خوابم نمیبره انقد فکرم خرابه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ک سارم باشه نی نیتون

عموتم خدا رحمت کنه

ولی چطور طاقت داری نفهمی تا بعد جشن جنسیتو 

من امروز رفتم هی خواسم بگم بهم نگید جنسیتو دلم نیومد

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰
جشن مخوای بگیری ک اونا ناراحت نشن؟؟عموته ها

جشن آنچنانی نیست فقط همه رو دعوت کرده بودم به صرف یه چای و شیرینی ساده... اما حوصله همونم ندارم الان... از طرفی هم فردا کاری از دستم برنمیاد واسه عموم. خاکسپاریش پنجشنبست. فردا فقط باید بمونم خونه غصه بخورم😔

ایشالا ک سارم باشه نی نیتون عموتم خدا رحمت کنه ولی چطور طاقت داری نفهمی تا بعد جشن جنسیتو  م ...

ممنونم عزیزم. الان انقد بی روحیه شدم حس میکنم طاقت هیچیو ندارم.واسه همین درگیرم با خودم نمیدونم چیکار کنم. خدا کوچولوتو حفظ کنه دختر بود یا پسر

جشن آنچنانی نیست فقط همه رو دعوت کرده بودم به صرف یه چای و شیرینی ساده... اما حوصله همونم ندارم الان ...

ببخشید موقعیتتو درک نکردم بنظرم جشنوبگیر اون بنده خداک زنده نمیشه تو جشنتو نگیری انشالله ب سلامتی زایمان کنی نینیت چیه

پدرم همه چیزم بود .....
ببخشید موقعیتتو درک نکردم بنظرم جشنوبگیر اون بنده خداک زنده نمیشه تو جشنتو نگیری انشالله ب سلامتی زا ...

ممنونم عزیزم. اوایل خرداد زایمانمه، جنسیتو فردا میفهمم

ممنونم عزیزم. الان انقد بی روحیه شدم حس میکنم طاقت هیچیو ندارم.واسه همین درگیرم با خودم نمیدونم چیکا ...

زنده باشین پسرِ

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰