2777
2789
عنوان

نمی دونم با شوهرم چکار کنم

516 بازدید | 20 پست

اعصابم خرده ما 6 ساله ازدواج کردیم خانواده همسرم خوبن باهاشون مشکلی ندارم اونا طبقه پایین ان ما بالا...اینم بگم نمی تونم از اینجا پاشم برم یه خونه دیگه چون پدر شوهرم فلجه و امور شرکتش با شوهرمه .خب ...تو این  6 ساله ارزومه کل هفته خودم غذا درست کنم تو خونه خودم غذا بخورم .ارزومه یه روز کامل شوهرم مال خودم باشه .از صبح سرکاره تا 4 یا 5 وقتی میاد یه دوش میگیره میره پایین شام اونجا اکثرن میخوریم .بعدم میشینه باباباش درمورد کار حرف زدن تا یک دو شب .بعضی وقتها دیگه با قهر دعوا یا اینکه خودش رابطه بخواد زود میاد بعضی وقتها مثل امشب هم نه. تا کارش تموم نشه نمیاد بارها باهاش حرف زدم فایده نداشته چکار کنم من اخه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرمنم طبقه پایین مامانم اینا هستن موقع خوردن میان بعدشم یساعت نشده با اخم و تخم و بچه بازیه خانومش میزارن میرن😒اتقده ناراحت میشیم ما خدا ازش نگذره واقعا بیچارع برادرم 

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜