2777
2789

من موهام خیلی پر بود یعنی یه چیز میگم یه چیز میشنوید..وقتی به دنیا اومدم همه فکر میکردن شیش هفت ماهم اینقدر پر بود موهام..اینقدر که وقتی تا کتفم بلند میشد از سنگینیش گردنم درد میگرفت

خر بازی درآوردم قدر زیباییشو ندونستم هی ازش نالیدم  و بهش نمیرسیدم شونه نمیکشیدم سفت میبستم بالای سرم ..به اونایی که موهاشون کم پشت بود گفتم خوشبحالتون راحتید تا اینکه

از یه سال پیش حدودا موهام به شدت ریزش داره

هربار که شونه میکنم چیزی بین دویست تا سیصد تاره موم میریزه بخدا اغراق نمیکنم به همین شدت

دیگه پوست سرم کامل معلومه از زیر موها..واقعا پشیمونم

گاهی اوقات عکس مدلها یا دخترای خوشگلو میبینم متوجه میشم همشون موهای پر و بلند دارن که زیباییشونو ده برابر کرده و هی ناراحت تر میشم

البته هنوز دیر نشده لطفا اگه راهکاری در این مورد که ریزش قطع بشه و پرپشت بشه بهم بگید..روغنی یا ماسکی یا شامپویی..

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای داستانت داستان موهای من بود با این تفاوت که واسه من دوساله شروع شده به ریزش و دقیقا سیصد تا پانصد تا روزی میریزه

توروخدا راهی بود ب منم بگید😭😭😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

یه تجربه خودم اینه

روغن کرچک ، نارگیل ، سیاهدانه از هر کدوم به اندازه مساوی مثلا از هرکردم ۱۰ گرم بریز داخل یه بطری تیره رنگ هر روز بزن به قسمتی خالی یا هفته ای دوبار به تمام سر بزن شب بخواب صبح برو بشور اگه طاقت خوابیدن نداری بزن سه ساعت بمونه بعد برو حمام بشور 

واسه ابرو هم عالیه

واای داستانت داستان موهای من بود با این تفاوت که واسه من دوساله شروع شده به ریزش و دقیقا سیصد تا پان ...

بخدا میترسم موهامو شونه کنم..اینقدر میریزه که میخوام خون گریه کنم

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
عزیزم حتما کمبود آهن داری یا کلسیم قرص بخور.از این مولتی ویتامیای خارجی.شامو و ماسک مو حجم دهنده است ...

نه آزمایش دادم هیچ کمبود ویتامینی ندارم

اما نمیدونم چرا اینقدر ریزش داره موهام

بخدا میترسم موهامو شونه کنم..اینقدر میریزه که میخوام خون گریه کنم

وااای منم همین بودم الانم موهامو کوتاه کردم که ریزششونو نبینم ولی از من به تو نصیحت توهم کوتاه کن تا ریزششونو نبینی و استرست کمتر شه

من تو این یه ساله از شدت استرس تیروییدم خود ایمن شده و کلی مرض گرفتم که فقط خودم میدونم بخاطر موهامه😭😭😭😭😭

کوتاه کن ولی به فکر درمانشم باش

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم