2777
2789
عنوان

دروغ محضه که رازیانه چشم بچه را درشت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیست این بچه ها به کی میرن 😁 حالا دخترم کپ شوهرمه اما چشاش ماشالا درشته در حالی که نه م ...

اخی خداحفظش کنه.منو شوهرم چشامون خیلی درشته مژه هامونم بلند .چند درصد امکانه چشای بچمون درشت شه ومژه هاش بلند؟ اخه خیلی دوست دارم چشاش درشت شه

اره😁😁😁 یا میگن به بخورین یا انار  بچم پوست فوق العاده خوبی داره 😍

اين كتابا كلا چرته 

همش ژنتيكيه 

كيفيت پوست بچه هم بعد بلوغ مشخص ميشه 

تاحالا نوزادي ديدي پوستش مات باشه يا لك و جوش داشته باشه گلم

رمز اين اكانت دست دو نفر ديگه توسايت هم هست ❤️خودم در اختيارشون گذاشتم ..
اره😁😁😁 یا میگن به بخورین یا انار  بچم پوست فوق العاده خوبی داره 😍

من الان ماه اولم چون انار خیلی دوست دارم میخورم.به هم میخام چایِشو بخرم بخورم.بعضیا که میگن انار پوستو تیره میکنه درسته؟

ممنونن اره حتما بزرگتر بشه بهتر میشه ولی تو هیچ کدوم فامیل نداشتیم

چند وقتشه گلم؟

جاریم وقتی زایمان کرد پسرش چشمای خیلی کوچکی داشت و سبزه بود ، الآن سفید شده و ماشاالله چشماش درشت شده

اين كتابا كلا چرته  همش ژنتيكيه  كيفيت پوست بچه هم بعد بلوغ مشخص ميشه  تاحالا نوزا ...

عزیزم الان ۱۱ ماهشه وقتی با بچه های دیگه مقایسش میکنم خیلی پوست عالی داره اینا حتی اطرافیان به زبون اوردن