2777
2789
این کارو انجام میدم تقریبا هرروز اوایل تک توک تخمارومیدیدم ولی الا دیگه نمیبینم ممکنه نداشته باشم که ...

اگه فکر میکنی نیست یه مشت اسفند رو اسیاب کن بزار مثل چایی دم بکشه از صافی ابش رو رد کن سرت رو باهش بشور عالیه مطمئن باش جواب میگیری 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
این کارو انجام میدم تقریبا هرروز اوایل تک توک تخمارومیدیدم ولی الا دیگه نمیبینم ممکنه نداشته باشم که ...

رشو چ شکلیه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیس روبالشتیا و روتختیتو بشور با اب داغ ک دیگه نگیری

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من شبا روغن زیتون میزنم سس تا حالا نزدم 

سس خیلی خوبع اگ زنده تو سرت باشه ک خفش میکنه میمیره اگ تازه از تخم بخان بیان بیرونم همیطور و تخما رو پوک میکنه چون نمیذاره اکسیژن بهشون برس

شما داشتی یا کسی رودیدی بااین روش ازبین ببرشون

سلام من پارسال پسرم میرفت پیش دبستانی و متاسفانه شپش اورد و من تا حالا تجربه شپش نداشتم و یکماه سرمون میخارید و علتش نمیدونستیم.صبح زود خواهرشوهرم نگاه کرد گفت شپش داری سر خودم و دو تا پسرام شامپو ضد شپش زدم و حسابی با شونه ریز شونه زدم و بعد که سرشون رو شستم روغن بادام تلخ زدم و یه پلاستیک کشیدم رو سرشون و بعدم کل جلد تشکها و بالشتها و پتو ها و کل لباسها و با ابگرم شستم و جاروبرقی رو خالی کردم و کل قالی ها رو دو بار جارو کردم.بعدم موهای خودم رنگ کردم کلا ریشه کن شدن رفتن

بزارم چقد اب اسفند روسرم بمونه

شب که میخوای بخوابی سرت رو با اب اسپند اغشته کن مخصوصا کف سرت با کلاه یا مشما بپوشون سرت رو بزار بمونه حداقل چهار پنج ساعت بعد بشور ودی شامپو نزن بعدش 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
سلام من پارسال پسرم میرفت پیش دبستانی و متاسفانه شپش اورد و من تا حالا تجربه شپش نداشتم و یکماه سرمو ...

همه این کارارو کردم فقط موهامو رنگ نکردم خوشبحالت که راحت شدی ایشالا نصیبه منم شه