2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم مشکل اینجوری نداشته کل دوران دانشگاه و ارشد و پایان نامه باهاش گذروندم ازون نسل اولیای لنوووی. ولی دقیقا بعد اتمام دانشگاه که دیگه کارم باهاش تموم شد و یک مدت بدون استفاده موند نمیدونم چرا حالا دیر بالا میاد نیم ساعت طول میکشه بالا بیاد .گاهی هنک میکنه ویندوزشم عوض کردم درست نشد

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
برای منم مشکل اینجوری نداشته کل دوران دانشگاه و ارشد و پایان نامه باهاش گذروندم ازون نسل اولیای لنوو ...

عجب....چه اشتباهی کردم لنو وو خریدم 😔 کلی پولشو دادم 

عجب....چه اشتباهی کردم لنو وو خریدم 😔 کلی پولشو دادم 

یکی از همکارام اونم نسل قدیمشو داره راضیه. یادمه چندتا از استادام هم لنوو داشتن.

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
😂بازم بگو

ازوقتی ازدواج کردم دیگه شوهرم ن دانشگاگذاش برم ن سرکارالان فقط واسه بایگانی عکساازس استفاده میکنم دماغمم بدنی ولی بعدزایمانم صورتم لاغرشده دخترمم ی باربالیوان ناغافل زدتوصورتم غوزش زیادشده گفتم بفروشمش خودموبکوبم ازنوبسازم مشتزی پیدانمیکنم

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
ازوقتی ازدواج کردم دیگه شوهرم ن دانشگاگذاش برم ن سرکارالان فقط واسه بایگانی عکساازس استفاده میکنم دم ...

وای حیف بخدا

نفروشش دیگه نمیتونی بخری که 

من عقده لپ تاب دارم وقتی ارزون بودنتونستم بخرم الان که اصن 

بزارباشه حیفش نکن

دماغ منوببینی چی میگی پس خوب بودااینقدضربه خورده که بزرگترشده

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی