2777
2789
عنوان

بنظرتون فاصله سنی بین بچه اول و دوم چقدر باشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی واقعا ظلم در حق فرزنده. نه خواهری نه برادری. پدر و مادر انگار فقط به فکر راحتی خودشون هستن ...

واقعااااا..خیلی موافقم...بچه خودخواه و مغرور و تنهاست..الان ک دارم‌زایمان میکنم میفهمم چقد خوبه ادم یه خواهر تو رنج سن خودش داشته باشه..یا یه برادر ک هوای ادمو داشته باشه.

واقعا حق دارید و نگرانیتون به جاست  فعلا به بچه دار شدن فکر نکنید

نظر منم همینه شکهرم میگه یه پسرم بیاریم 

البته اونم بخاطر اینکه تک فرزنده میگه هم دخترم تنها نباشه همینکه بلاحره یکی نسل و باید ادامه بده دیگه چون اصلا پسرعمو هم نداره تمام خانواده و فامیلش همه هی میگن یه پسر بیارین

تک فرزندی واقعا ظلم در حق فرزنده. نه خواهری نه برادری. پدر و مادر انگار فقط به فکر راحتی خودشون هستن ...

دقیقا 

شوهر منم تک فرزنده بخاطر همین تمام فامیلشون اصرار دارن ما یه پسرم بیاریم

بقیه رو دارم توان بدنیه رو ندارم 

بچه ها نیاز به یه مادر شاد و پر انرژی دارن که بتونه براشون وقت بزاره و همچنین اعصاب قوی😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

کلا بچه دار شدن  تو اوضاع کنونی ظلم در حقه بچست حالا چه یکی چه دوتا ...😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲