2777
2789
عنوان

کسی پایه هس برا رژیم شیر و خرما؟

727 بازدید | 41 پست

سلام خانوما

کسی هس باهم پیش بریم این رژیمو میخوام تاعید کلی لاغر کنم

روشش هم ابنطوره👇

همه مواد مغذی رو داره کربو،پروتئین،فیبر،کلسیم.

من فقط خودم کنارش ی روز درمیان مکمل پوست و مو هم میخورم تامطمین شم ریزش مو نگیرم

کنارشم میخوام ورزش کنم تا پوستم شل نشه

لطفا دوستانی ک گرفتن این رژیمو نطرشونو هم بگن

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق خرمااام...ولی بیشتر چاق کننده است😔😁

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   
خرما خودش بمب کالریه .... رژیم دکتر مداح خوبه . همه چی بخور لاغر بشی. من که شدم 18 کیلو

چطوره رزیمش عزیزم؟

چندکیلو کم میکنی تو ی هفته؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من عاشق خرمااام...ولی بیشتر چاق کننده است😔😁

ن عزیزم این رژیم تایید شده س

خب بالاخره قند و کربوهیدرات داره لازمه

بجای خوردن اونهمه برنج و نون و شکر چندتاخرما فک نمیکنم چاق کنه

ن عزیزم این رژیم تایید شده س خب بالاخره قند و کربوهیدرات داره لازمه بجای خوردن اونهمه برنج و نون و ...

آره😉😉

اما دل کندن از برنج کار سختیه😥😥😥😅

هیچ چیزی به تنهایی چاق کننده نیست.نسبت به انرژی که بهت میده برای سوخت و ساز کالری کمی داره

😅😅😅با ارده چه طور؟؟😜😂😂

من پایه ام استارتر ولی هرشب برای شوهرم غذا میپزم اگر مجرد بودم خیلی راحت لاغر میشدم

اره بخدا

منم برا شوهرو پسرم ک عذا میپزم خودمم میخورم چاق میشم

بذا ببینیم اگ کسی دیگ ام نبود دوتایی شرو کنیم دیگ

اینجا راحتتری هماهنگ شیم یا واتساپ؟ 

ارده هم اگر مثلا ۱قاشق در روز بخوری خوبه ولی بیشتر نه چون چربه

من یه قاشقش هم با استرس میخورم