2777
2789
عنوان

سوالات خواستگاری-ترو خدابیاین

136 بازدید | 23 پست

سلام امشب برام خواستگار میاد به نظرتون چیا ازش بپرسم؟؟؟؟

چند ماهه باهم اشناشدیم و امشب قراره با خونواده اش بیان چیا بپرسم که از قلم نیوفته تروووخدا راهنمایم کنید

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره با کدومش داری ازدواج میکنی؟ اونی که ۸سال بزرگتر بود یا اونی که یک سال؟

یه سال😍😍😍

خیلی مهربونتره چیزی نداره از خودش ولی قول داده میگیره 

تقریبا بهش اعتماد کامل دارم 

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457

اصلیتش شغلش دقیق سن تحصیلات تعداد خواهر برادر کار و تحصیلاتشون تحصیلات و کار پدر مادر محل سکونتشون

از نظر سیاسی چپی یا راستی یا کلا سیاسی نیست

از لحاظ مذهبی اهل نماز روزه خمس زکات مرجعش هییت مسجد تو بحث مذهب هر چی برات مهمه بپرس اگرم مذهبی نیستی که هیچی

در مورد پوشش خودت اگه چادری چه جور چادر و مانتو یی میپوشی رنگای روشن‌میپوشی یا تیره ارایش میکنی عطر میزنی مانتویی هستیم در مورد تیپت کامل توضیح بده مشکل ببین نداره

در مورد کار کردن و ادامه تحصیلت مشکل نداره

نامزدی قبلی نداشته مریصی خاصی نداره

مزاجش اینکه گرمه یا سرد البته این برا جلسات اخره

درون گراست برون گرا

اهل گردش سفر 

تفریحاتش

کتاب مطلع مهر یا گلبرگو بگیر توش تمام سوالات خواستگاری هست

یه سال😍😍😍 خیلی مهربونتره چیزی نداره از خودش ولی قول داده میگیره  تقریبا بهش اعتماد کامل ...

ایشالا خوشبخت بشین. بنظره من عشق مهمتر از پول و هرچیز دیگه ای هست

دعا کن منم با کسی ازدواج کنم که یک سال ازم بزرگتره. چون تفاهم سنی زیاد رو اصلا دوست ندارم

خوب فداتشم ایشون میگه چند ماهه باهاش رابطه داره قطعا حرفاشونو باهم زدن دیگه

درسته ولی خب نوشته چیا ازش بپرسم یعنی از شخص پسره دیگه ولی به قول شما بعد چندماه حرفی نمیمونه واسه یک شب!

عشق بیماری غم انگیزیست  جمع یک عضو جنسی و عادت
ایشالا خوشبخت بشین. بنظره من عشق مهمتر از پول و هرچیز دیگه ای هست دعا کن منم با کسی ازدواج کنم که ی ...

قربونت عزیزم🌷🌷🌷🌷

انشالله که خوشبخت شی