2777
2789

اسم تاپیکت   

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مالی..شرایط عاطفی با همسر..سلامتی بدن..سیگار نکشیدن..الکل نخوردن ..و ..و...و...

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

میخوای بچه ب حضانت بگیری

یا حامله شی

اگ حامله گی منظورته خداروشکر تو ایران هیچی

فقط باید تخمک و رحم خوبی داشته باشی

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

چقدر خوب که قبلش به فکر اموزش هستی

کتاب و دوره های زیادی هست تو تهران زیاد دیدم ولی اطلاعی ندارم متاسفانه ک کی و چه موقعی برگزار میشه چون پی اش نیستم

کلیپ و ویدیو هم میتونی سرچ کنی بببینی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

اول از همه چیز ب فکر خودش باشه حسابی ب خودش برسه از لحاظ فیزیکی و قوی کنه خودشو 

مادرشدن اعصاب فولادی میخواد و جسم قوی 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

مادر شدن آسونه ولی مادر خوب شدن و بچه خوب تربیت کردن سخته

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
مادر شدن .... ناباروری و نازایی نداشته باشی. اگه نازایی و ناباروری داشته باشی خیلی سخته. من تخمک خر ...

منظورم تربیت بچه است و شرایط زندگی

کاری به تخمک و رحم و اینجور چیزا نیست