2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 45 پست
چطور رفت و آمدتو کم کردی؟ازت ناراحت نشدن که به همسرت شکایت کنن؟ الان وضعیتت بهتر شده یعنی؟

ببین توقعشون این بود هر روز ۵ یا ۶ بار برم سر بزنم کار خونشو بکنم منم اولا بیکار بودم میرفتم بعد دیدم نه خیر داره میشه یه وظیفه واسم واسه خودم کار تراشیدم که مادر شوهرم اومد بفهمه منم کار و زندگی دارم.. یه روز اشپزخونه رو ریختم یه روز مدل خونه رو عوض کردم الکی ها در حد جزیی ولی اون میومد میگفت چرا کم سر میزدی میگفتم مهدیدوست داره خونه فلان جور باشه خودم فلان مدل باشم الکی ها خودمم به شوهرم شب به شب میومد میگفتم چقدر خونه فرق کرده چقدر بهش میرسم بخاطر توعه ها ذوق و شوق تو منو اینجوری میکنه ... خلاصه با زبون بازی دو طرف و نگه داشتم 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو در و ببند هرکی خواست ظاهر بشه بگو ببخشید زندگی ماست اجازه بدین خودمون درست میکنیم ... یه بار پدر ...

خوش به حالت ی شوهر نفهم دارم جرات اعتراض ندارم

خانوادش بگن ماست سیاه یعنی واقعا سیاهه

خوش به حالت ی شوهر نفهم دارم جرات اعتراض ندارم خانوادش بگن ماست سیاه یعنی واقعا سیاهه

خوب بقیه پستام و بخون منم با زبون شوهرم و رام کردم دیگه زبون بازی کار زنه عزیزم یکمم گاهی گریه برای مظلوم نمایی عالیه

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
تقصیر خودمونه همش نگرانیم کسی ازمون ناراحت نشه ! 

آفرین فقط مقصر مامانمه انقدر که تو گوشمون خوند کسی راازخودتون نرنجونین گناهه الانم ۱۱ ساله غلام حلقه به گوششونم دیگه همه چی شده برام وظیفه

واقعا بیشتر ترسیدم من چیکار کنم خدایا برم نرم 

عزيزم پاي بچه هاي جاريتوكم كم كوتاه كن وبه همسرت بگومن به ارامش احتياج دارم ودرخونتوقفل كن به نظرم بازجاري بهتره چون نميتونه توزندگيت دخالت كنه ولي مادرشوهركوچيكترين رفت وامدت روزيرنظرداره نروووووووووووووووووووو پشيمون ميشي 

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
خوب بقیه پستام و بخون منم با زبون شوهرم و رام کردم دیگه زبون بازی کار زنه عزیزم یکمم گاهی گریه برای ...

کار هرروزو هرشبم گریه اس عزیزم انقدر خدایی گریه کردم که بیناییم مشکل داره.خداییییی بجز حرف خانوادش به حرف هیچ احدی نیست

آفرین فقط مقصر مامانمه انقدر که تو گوشمون خوند کسی راازخودتون نرنجونین گناهه الانم ۱۱ ساله غلام حلقه ...

اینجا بابای من دقیقا اینجوریه خخخخ مامانم ک شب عروسی گف دور این زن و خط بکش ک زندگیت ارامش داشته باشه ولی حیف ک شوهرم نوکر خانوادشه تمام درامدش ک خیلی هم خوبه میره تو حساب اون سلیطه و شوهرم ازش توجیبی میگیره و اونم برامون هر وقت خواست خرید خونه میکنه از برنج بگیر تا ی بسته نمک 

کار هرروزو هرشبم گریه اس عزیزم انقدر خدایی گریه کردم که بیناییم مشکل داره.خداییییی بجز حرف خانوادش ب ...

خوب ديگ همون خانواده اش ترررررر ميزنن توزندگي ادم ديگ خواهر😐😑ديگ ميخواي به حرف كي گوش بده مردم توخيابون 

عزيزم پاي بچه هاي جاريتوكم كم كوتاه كن وبه همسرت بگومن به ارامش احتياج دارم ودرخونتوقفل كن به نظرم ب ...

از همین میترسم اونجا برم خانوادم نتونن بیان چون خیلی نگاهش حتی رو خودم سنگینی میکنه

از همین میترسم اونجا برم خانوادم نتونن بیان چون خیلی نگاهش حتی رو خودم سنگینی میکنه

پس نروگلم الكي براخودت دردسردرست نكن 

ببین توقعشون این بود هر روز ۵ یا ۶ بار برم سر بزنم کار خونشو بکنم منم اولا بیکار بودم میرفتم بعد دید ...

منم هر لحظه برم خونشون یه کار برام میتراشن که بیکار نشینم.دختراش هم کنکور و دانشگاه دارن دست به سیاه و سفید نمیزنن

مطمئن باش بری اونجا خییییلی چیزا فرق میکنه من شوهرمو تو خونه ی ساعتم نمیبینم همش بالا پیش مادرشه

هر مشکلی پیش بیاد باد سریع خودسا برسونه بالا از تجربیاتمون ستفاده کن نزار برا خودت تجربه تلخ بشه