2777
2789

من سه ماهم طبق سونو تموم شده از پریروز شدیدا سرگیجه و سردرد داشتم که با دراز کشیدن اروم میشد ولی تا از تخت پایین میومدم دوباره شروع میشد . بعدش سوزش سر دل شدید داشتم و گلو درد وحشتناک که حرف نمیتونستم بزنم . تب هم رو چهل بود . رفتم دکتر گفت اسید معده ات به حدی زیاد بوده که لوزه و گلوت رو کلا زخم کرده و باعث چرک شدید شده . پنی سیلین یک میلیون و دویست داد ۵ تا بزنم ولی من ترسیدم و تا الان نزدم . هر کاری کردم با درمان خانگی تاثیرس نکرد و بدتر شدم . چرک به گوشم زد خیلی حالم بد شد مجبوری پنی سیلین هارو زدم . ولی خیلی نگرانم . اگر کسی تجربه ی مصرف پنی سیلین تو بارداری داره کمک کنه .

چه خوش است انتظار تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترت گفتی بارداری؟! پنی سیلین نمیدن اصلا ، سایر آنتی بیوتیکهای بی خطر وجود داره ،دیگه نزن برو یه ...

بردم پیش دکترم گفت پنیسیلین تو بارداری مجلز هست منم زدم . ولی خیلی دلواپسم . اخه زیاد دکتره قابل تعریفی نیست . چون دکترم نیست مجبوری رفتم پیش این دکتر

چه خوش است انتظار تو 
بردم پیش دکترم گفت پنیسیلین تو بارداری مجلز هست منم زدم . ولی خیلی دلواپسم . اخه زیاد دکتره قابل تعر ...

میدونم ممنوعه ،برو یه دکتر دیگه، البته نگران نباش ،خیلیا داروهای بدتری رو زدند و بچه هم سالمه

انتی بیوتیک بخور یه سری هاش بی خطره .سعی کن سریع خوب بشی طولانی نشه سرماخوردگیت بهتره  

درمان خونگی چون هر چی میخورم یا ازش میکنم یا بالا میارم تاثیری نکرد . سوپ شلغم و پیاز هم زیاد درست کردم 

چه خوش است انتظار تو 
درمان خونگی چون هر چی میخورم یا ازش میکنم یا بالا میارم تاثیری نکرد . سوپ شلغم و پیاز هم زیاد درست ک ...

بعضی سرماخوردگیا خیلی به دارو.جواب نمیده باید بری دکتر تا زود خوب شه

سه تا پنی سیلین رو زدم . دلم داره میاد تو حلقم . خدا کنه حرف شما درست باشه

بقران درسته من اوایل بارداریم دو تا زدم

دکتر گفت مجازه ای بابا ببین چ جوری دختره رو انداختن تو هول

دختر من الان ۱سالشه صحیح و سالم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
بقران درسته من اوایل بارداریم دو تا زدم دکتر گفت مجازه ای بابا ببین چ جوری دختره رو انداختن تو هول ...

واقعا ؟ اخه تزریقاتی اول رفتم نزدن . بیشتر ترسیدم .

وای خداروشکر 

شما اوایل بارداری خطرش بیشتر هست مشکلی پیش نیومد پس الان هم سه ماهم تموم شد انشاالله چیزی نمیشه .

خدا دخترت رو برات حفظ کنه

چه خوش است انتظار تو 
واقعا ؟ اخه تزریقاتی اول رفتم نزدن . بیشتر ترسیدم . وای خداروشکر  شما اوایل بارداری خطرش بیشت ...

ببین بقران دوست منم زد اوایلش تو بهار بود سرماخورده بود پنی سیلین زد

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐