2777
2789

احتمالا بیماریتون آشالازی باشه،با تست باریوم قابل تشخیصه،برای درمان گیاهی آشالازی، از عطاری تخم کرفس و صمغ کنار رو بگیرید اگه صمغ کنار پیدا نکردید صمغ عربی بگیرید، هم تخم کرفس هم صمغ عربی رو آسیاب کنید به ریزی دونه های نمک، به نسبت مساوی باهم مخلوط کنید مثلا یک قاشق غذاخوری از هرکدوم رو باهم مخلوط کنید،نیم ساعت قبل از هروعده غذایی یک قاشق چایخوری بدون آب استفاده کنید، کم کم و مزه مزه بخورید تا یک قاشق چایخوری تموم بشه، تا الان سه نفر نسبت به قبل حالشون بهتر شده،فقط در مصرف تخم کرفس زیاده روی نکنید باعث ميشه فشار بیفته، من نتیجه گرفتم،امیدوارم برای شما این بیماری نباشه اما اگه آشالازی دارید این درمان گیاهی رو امتحان کنید انشالله که برای شماهم نتیقه بخش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم دوست عزیز

خواهش میکنم فقط اینکه درکنار درمان گیاهی، تغذیه تون هم مهمه، نوشابه برای این بیماری سمه، نوشیدنی های گازدار مثل قرص جوشان یا دوغ استفاده نشه، مواد غذایی اسیدی و ترش استفاده نشه مثل لواشک، آبلیمو، آلو، مرکبات، پرتقال،گوجه فرنگی و سردیجات هم مثل لبنیات و سالاد الویه و انواع سس ها و فست فود استفاده نشه، رب گوجه فرنگی هم چون نميشه تو غذاها حذفش کرد خییییلی کم استفاده بشه، من پنج ماه داروی گیاهی استفاده کردم و درمان شدشدم، درصورتیکه فکر میکردم تا آخر عمر باید استفاده کنم، یکسال بعد از درمانم تازه یک پرتقال با ترس و لرز خوردم، گرمیجات بخورید، مخصوصا عسل خیلی خوبه، انشالله همیشه موفق و سلامت باشید

سلام خوبین تنگی دریچه مری در اثر چیه رفلاکس؟ چیکار کردین؟

سلام عزیزم بیمار ما باعمل یکم دریچه رو گشاد کردن به قول خودشون میل زدن خیلی الان بهتره ولی باید رعایت کنه

سلام عزیزم خدابه بیماریتون سلامتی بده ازکجامتوجه شدن تنگی مری دارن؟

سلام عزیزم 

موقع غذاخوردن همش غذا تو گلوش گیر می کنه باید حتما آب کنارش باشه من فقط اینو میدونم شاید علائم دیگه ای هم داره 

سلام عزیزم بیمار ما باعمل یکم دریچه رو گشاد کردن به قول خودشون میل زدن خیلی الان بهتره ولی باید رعای ...

عملشون سخت بود؟چندروزبیمارستان بستری شدن؟میبخشیدسوال میپرسم آخه منم این مشکل رودارم