2777
2789

ما از کجا بدونیم اخه چقدر بخورن یا کم خورن.... یا پیمانه برنجت چ تندازه اس یا مرغات بزرگ و گوشیتین یا کوچیک ک بهت بگیم..

والا مردم چ سوالایی میپزسم

پ ریودم چیزی بهم نگین😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چون چیزی نگفتی ی کمکی بهت میکنم.... 

ب اضای هر نفر ادم بزرگ ی تیکه رون بزرگ و کامل... و برای چهار نفر چهار پیمانه برنج بزار... ولی اگه برنجو امیشه زیاد ته دیگ میشه پنج تا بزار

واسه بچه دو ساله هم ی نصف رون... کلا کم بیاد زشته ولی زیاد بیاد اشکال نداره‌‌.... البته اگه میدونی مهمونات اهل خوردنن و سیر نمیشن با علم خودت زیاد و کمش کن... اینا واسه ی ادم معمولین 

برای ته چین مرغ به اون تعداد ۵ پیمانه فک میکنم وافی باشه ولی به پیچ اینستا این سر بزنید هم تست شدش هم اینکه مقدار کافی برای اون تعداد رو داره و هرسوالیم داشته باشین جواب میدهashpazbashi_jan

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭
حالا چون چیزی نگفتی ی کمکی بهت میکنم....  ب اضای هر نفر ادم بزرگ ی تیکه رون بزرگ و کامل... و ب ...

عزیزم منت نذار درست نیس چون پریودین بیاین اینجا اینجوری رفتار کنین  خیلی استارتر خانم خوبیع که بهتون چیزی نگفت

این دستور ته چین مرغ عالیه برای ۴ نفره البته می تونی یه کاری کنی اگه برای ۶ نفر میخوای چون اینجا دستور برا ۴ نفره همه موادو نصفشو حساب کن مثلا پیمانه برنج نصف ۳ پیمانه میشه ۱.۵ اونوقت ضربدر ۳ کن که برای دو نفر مثلا هست ۳ برابرش برای ۶ نفر میشه پس ۱.۵ ضربدر ۳ که میشه ۴.۵ پیمانه بقیه ام همینجوری تقریبی حساب کن

دستور این غذای خوشمزه را ببینید: ته چین مرغ https://cookpad.com/ir/دستور غذا/6513665-ته-چین-مرغ?token=EacxTa4EmvGyBtgfzXvKEy96

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

حساس نباش عزیزم

حساس نیستم عزیزم ولی بعضی از خانوما شورشو در اوردن موقع پری شون فک میکنن هر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن بعد میگن اخ پری بودیم ببخشید دیگه چیزیه که هرماه میاد سراغت مریضی نیست که طفلی شوهرش