من به پسرم شیرخشک ببلاک میدادم خیلی خوب وزن میگیره یعنی تپول شده سه ماهشه۸۶۰۰وزنشه...امروز براش شیرخشک بیومیل ۱ گرفتم بهم گفتن شیرخشک ببلاک چاق کنندس الان کسی بوده شیرخشک بیومیل استفاده کرده باشه برا بچش؟میخواستم بدونم چجوریه،بدم بهش ندم چیکارکنم؟
فقط 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم شیرم کم بود بچه کبود میشد از گریه بخاطر گشنگی دیگه شیرخشک دادمش رفتم مرکز بهداشت که کلا دعوا داشتن که چرا شیرخشک دادیش همون شیرخودت بس بود براش هرچی گفتم شیرم کم بود انگار داری ب دیوار میگی😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
عشقم قطره اهنم میدی بهش,چند وقتشه.من نان میدادم یوبس شد دکتر کفت ببلاک بده ولی دختر من چاق نشده 🤔ولی خوبه البته دختر من یکسالو ۴ ماهشه میخوام شیرو کلا قطع کنم جاس وعدهای غذایو زیاد کونم.
خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
عشقم قطره اهنم میدی بهش,چند وقتشه.من نان میدادم یوبس شد دکتر کفت ببلاک بده ولی دختر من چاق نشده 🤔ول ...
نه هنوز ۳ماهو نیمشه..نمیدونم ماله شیرخشکه یا ژن خودمون اخه نه من ریزه میزم نه باباش😂 حقیقتش واقعا یجوری وحشت دارم ازین بردن برای مراقبتو واکسنش تا میرم گیر میدن به وزنش حالا خپلی هم نیست قدش خوبه..گفتم بپرسم ببینم اینجا کسی بیومیل به بچش داده بهم بگه ببینم چجوریه امروزخریدم اما هنوز بهش ندادم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بابا به منم گفتن بچه انداز گیلاسه معدش,بچم از گشنگی میخواس بره تو دستگاه اونا....منم سز بودم شقا ...
۲۶م باید ببرمش برای واکسن ۴ماهگی از الان غمبادک زدم😔.فرداهم باید میبردمش برای کنترل وزنو قد کلا قیدشو زدم گفتم نمیبرمش فقط همون برای واکسن میبرمشو تموم...خستم کردن بخدا
1
5
10
15
20
25
30
35
40