2777
2789
عزیزم ممنونم از جوابت امیدوارم به خوبی این دورانو سپری کنی و نی نیتو بغل بگیری خیلی حس بدیه دوتای بر ...

منم اینجوری شدم الان 5ماه میگذره پیش حنطوش زاده رفتم گفت ماه بعد اقدام کن منم بعد4سال باردار شدم میترسم دوباره اینقد طول بکشه

منم اینجوری شدم الان 5ماه میگذره پیش حنطوش زاده رفتم گفت ماه بعد اقدام کن منم بعد4سال باردار شدم میت ...

آخی عزیزم فک کنم زایمانمون باهم بوده منم پنج ماه میگذره فروردین زایمان کردم،حنطوش زاده چجوری وقت داد بهت؟من هرچی زنگ میزنم میگه فقط به باردارا نوبت میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم فک کنم زایمانمون باهم بوده منم پنج ماه میگذره فروردین زایمان کردم،حنطوش زاده چجوری وقت داد ...

من 4ازدیبهشت اینجوری شدم

والا منم خیلی زنگ زدم گفتن فقط باردار یکبار اتفاقی زنگ زدم گفت یک روز فوقالعاده زنان میبینه بیا 

رفتم 

چرا عزیزم خیلی سخت بود، از اول لکه بینی داشتم، و‌چون‌قبلا محدودیت رشد داشته بچم، مدام خوابیدم، استرا ...

اتفاقا نی نی قبلی منم iujrبود ببخشید انقد سوال میپرسم عزیزم الان رشد این بچتون خوبه؟انشالله بعد زایمان حتما تاپیک بزن و منو تگ کن

اتفاقا نی نی قبلی منم iujrبود ببخشید انقد سوال میپرسم عزیزم الان رشد این بچتون خوبه؟انشالله بعد زایم ...

والله تا ۲۹ هفته رشد کرده بود، البته دورشکمش یک هفته عقب، انشالله خدا کمک کنه هفته دیگه ۳۱ هفته ام بگن رشد کرده. 

سلام عزیزم منم تو بارداری اول مسمومیت گرفتم تو این بارداری از اول بصورت فشرده تحت نظر دکتر هستم ولی دکترم صلاح ندونست آسپرین بخورم البته من اون بارداری 35هفته مسمویتم معلوم شد وقتی که قلب بچه وایستاده بود. این بارداری همه فقط میگن نمک نخور البته من بارداری قبلی ورم شدید افزایش وزن بالا فشار خون و.... تو آخر بارداری گرفته بودم دکترم تشخیص نداده بود این بارداری الان 24 هفته ام فعلا فقط وزنم دوباره بالا رونده است ولی علائم دیگه مثل ورم و فشار خون هنوز ندارم 

خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم که دیگه به هیچ وجه تکرار نشه

یه سوال هم از مدیر تاپیک داشتم بنظرت با چک آپ روزانه فشار خون و وزن می تونم به موقع مسمویت را تشخیص بدم؟ چون دکتر به من گفت علت مرده زایی در ماه‌های بالا یکی مسمویت و یکی دیابت که البته من قندم فعلا تحت کنترله و مشکلی نداره ولی استرسم بابت مسمویت باهام هست درصورتیکه تا الان بارداری خیلی نرمالی داشتم فشارمم ثابت 9 روی 6 بوده سونو ها و آزمایش ها را کامل دادم هیچ مشکلی نبوده و فعلا هیچ ورمی ندارم 

یه سوال هم از مدیر تاپیک داشتم بنظرت با چک آپ روزانه فشار خون و وزن می تونم به موقع مسمویت را تشخیص ...

سلام عزیزم، من روزانه یک آمپول انوکساپارین ‌‌و دو تا اسپرین ۸۰ میخورم، دکترم حنطوش زاده هست، سونوی داپلر ‌شریان های رحمی میدم هر ماه. چون من مشکل انعقادی ‌‌ترومبوفیلی دارم. حتما از دکترت بخواه که شریان های رحمی رو‌ چک کنه برات.