2777
2789
عنوان

الان شوهرم و خفه کنم خونش حلاله

1812 بازدید | 109 پست

الان تو گوشی شوهرم چرخ میزدم..یه گروه واتساپ مختلط,که حرفا و عکسای 18+ رد و بدل شده رو دیدم انقدر حالم بده میخوام خفه ش کنم تو خواب،،،شما بودید عکس العملتون چی بود؟؟؟؟؟

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذرمیخام اسی جان

دوستان میشه ماجرای مرگ ستایش رو گزارش بزنید اینجا سایت بارداریه ن بچه کشی ن رمان جنایت......خواهشا گزارش کنید...حال خیلیارو بد کرد آخه ب ماچه چرا ما باید بدونیم .منم کنجکاو.....

اگر دوست داشتین یه صلوات واسه زندگیم بفرستین   

با لگد از خواب بیدارش میکردم،  چنان جیغ میزدم سرش که مستقیم بره خونه باباش

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

با با سن بشین رو حلقش تا لحظه ایکه چشاش عین وزغ بزنه بیرون

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

صب ک بلند بشه ب ر ی ن بش

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم