2777
2789

مرکز بهداشت کلاس میرید؟چه ورزش هایی یاد میدن؟لباس باید بلوز شلوار بپوشیم یا پیراهنم میشه؟

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من توهمون ببمارستانی ک میخواستم زایمان کنم کلاس هم میرفتم ،لباس برای چی؟؟

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 

بستگی داره کلاس کجا برگزار بشه .من مرکز اموزشهای بارداری و زایمان میرفتم در بسته بود و فقط خانوما رفت و امد داشتن هر کی هرچی دوس داشت میپوشید. ورزش هاشم تو نت سرچ کنی میاد بد نیست خوبه انجام بدی

چی میپوشیدی؟تو کلاس؟لباس ورزش ندارم باید بخرم بیشتر پبراهن دارم

بستگی داره کلاس کجا برگزار بشه .من مرکز اموزشهای بارداری و زایمان میرفتم در بسته بود و فقط خانوما رف ...

منم‌میخام برم ولی هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم اصلا انگار سمت ما نیست😥

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

من همش گرمم بود مانتومو میکندم با بلوز شلوار می موندم ولی بقیه با مانتو شلوار بودن . ورزشای بپر بپر و خاصی نیست که . ولی در کل خیلی خوبه حتما برو

ب منم گفتن تو همون بیمارستانی گ قرار زایمان کنم کلاس برم.هزینه داره بیمارستان؟؟

من همش گرمم بود مانتومو میکندم با بلوز شلوار می موندم ولی بقیه با مانتو شلوار بودن . ورزشای بپر بپر ...

واقعا با مانتو شلوار پس چه ورزش هایی انجام میدن؟

ن ماک میرفتیم لباس لازم نبودباهمون مانتواینا البته فقط یه جلسه بهمون آموزش ورزش هارودادن ک توخونه انجام بدیم ،فکرنمیکنم لباس بخاد

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 
ب منم گفتن تو همون بیمارستانی گ قرار زایمان کنم کلاس برم.هزینه داره بیمارستان؟؟

کلاسش؟؟