2777
2789
عنوان

😩😩😩😩انقد فک کردم مغزم هنگ کردد

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست
الان رنگ نداره؟ میترسمممم از روزی ک موهام بسوزه😢

از وسطای سرم رنگ و لایته 

اگه یکم پایین تر بیاد میشه مثل آمبره 😅

واس همینه بهت میگم ۱ درجه ۱ درجه ردشن کن 

ببین دکو هر چقدرم جنسش خوب باشه بازم اگه موهات جنسش جوری باشه ک ب پایه نرسه مجبوره هی برات شارژ کنه 

چون تاحالا رنگ نکردی یا دکو نکردی نمیدونی ک موهات ب پایه میرسه یا نه 

بخاطر همین میگم یهویی انقدر روشن نکن چون امکان داره موهاتو بسوزونه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چطوری رسیدگی میکنی؟  

روغن آرگان میزنم گاهی یا روغن نارگیل ،از شامپوی پنتن هم استفاده میکنم 

بعد دکلره موهام حالت کش سانی شده بود خیلی بهش رسیدم تا دوباره خوب شد 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
روغن آرگان میزنم گاهی یا روغن نارگیل ،از شامپوی پنتن هم استفاده میکنم  بعد دکلره موهام حالت کش ...

عزیزم رفتم شامپو پنتن رو نگاه کردم از چه مدلیش باید استفاده کرد؟ مرطوب کننده و..... 

عزیزم رفتم شامپو پنتن رو نگاه کردم از چه مدلیش باید استفاده کرد؟ مرطوب کننده و.....  

ترمیم کننده .

نرم کننده همون مرطوب کننده هم میزنم 

اول ترمیم کننده میزنم بعد نرم کننده از جفتش استفاده میکنم ۲ تا با هم میخرم ۸۰