2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول نباید به روش میاوردی. الانم دیگه دروغاش رو به روش نیار.

مثلا میگه رفتم خونه مامانم، ولی میفهمی رفته پیش دوستاش. وقتی اومد بگو امروز خواهرت زنگ زد، خونه مامانت بود با مامانتم احوال پرسی کردم. همین که در وجودش ترس باشه که میدونی یا نه، از دوباره دروغ گفتنش جلوگیری میکنه.

در مورد چی دروغ میگه؟

مثلا این آخری گفت اضافه کار دارم من شک کردم ساعت ۷ از سر کارش زنگ زد گفت دارم میام خونه من زنگ زدن از منشیشون که دوستمه پرسیدم زد دوربین چک کرد ۶.۳۰ کارت زده رفته بیرون ۷ اومده تو به من زنگ زده اومده خونه آخرم نفهمیدم نیم ساعت کجا رفته الان سر همین قهریم معذرت خواست اما چون راستشو نمیگه کجا رفته من گفتم گم شو همیشه دروغ میگی شکم از اونجا شروع شد که از ۶.۳۰ زنگ میزدم کسی جواب نمی داد که خودش ازون جا ۷ زنگ زد گفت تلفن بی صداست فکر میکنه من خرم میگه و ایستاده بودم با همکارم حرف میزدم اگه اینه پس چرا دروغ میگه به نظر شما بوی خیانت میاد؟

مثلا این آخری گفت اضافه کار دارم من شک کردم ساعت ۷ از سر کارش زنگ زد گفت دارم میام خونه من زنگ زدن ا ...

نمیخوام حالتو بدتر کنم ولی خودمو ک میزارم جات تنها چیزی ک ب ذهنم میاد همینه 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
نمیخوام حالتو بدتر کنم ولی خودمو ک میزارم جات تنها چیزی ک ب ذهنم میاد همینه 

من به مواد کشیدن هم شک دارم چون چندبار من ازش دیدم جدیدا همکارانش دچارش کردن

تو نیم ساعت؟

ن ک حتما خیانت ک بره با ی دختری ولی مطمعن میشدم   کاری می‌کرده ک من خوشم نمیاد یا میدونه اگه بفهمم ناراحت میشدم و بهم دروغ گفته 

من به مواد کشیدن هم شک دارم چون چندبار من ازش دیدم جدیدا همکارانش دچارش کردن

پس همینه حتما ولی کاش نباشه خیلی بده 

ن ک حتما خیانت ک بره با ی دختری ولی مطمعن میشدم   کاری می‌کرده ک من خوشم نمیاد یا میدونه ا ...

چیکار کنم با یه بچه چه طوری جدا شم از طرفی هم حرف بزنم عربده کشی میکنه فقط لال و قهرم دارم دیوونه میشم

چیکار کنم با یه بچه چه طوری جدا شم از طرفی هم حرف بزنم عربده کشی میکنه فقط لال و قهرم دارم دیوونه می ...

وای مطمعنی مواد میکشه ؟

پس همینه حتما ولی کاش نباشه خیلی بده 

من میگم دختر وسط نباشه این زهرماری باشه چون خیلی زجه زدم تا دیگه سمت مواد نره خودش گفت دو سه بار بوده خیلی حس بد دارم نمیخوام بچم آسیب ببینه موندم