بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا از اینا ک مینویسن با عرض سلام و ادب بنده یک طراح چهره هستم با 6 سال سابقه کاری با مدرک تحصیلی دکترا از دانشگاه هاروارد امریکا تعلیم دیده زیر نظر مجرب ترین ترین طراحان تمامی طراحی های چهره ب مناسبت روز ولنتاین پذیرفته میشود برای عشق های خاص تا 20 درصد تخفیف شماره تلفن @@@@@@@@
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
به کادوی ولنتاین فک کردی ؟؟؟میخوای عشقتو سوپرایز کنی ؟؟میخوای یه کادو خاص بهش بدی ؟؟طراحی چهرشو بهش هدیه بده با کمترین هزینه یه کادوی خاص و بیاد موندی بده😕😕😕😕یاد تبلیغای ماهواره افتادم
طراحی چهرشو بهش هدیه بده تا بفهمه چهرش از دید تو چقدر زیباست😌
محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@