2777
2789
عنوان

خانمها بیاید خواهشاً

123 بازدید | 15 پست

من و همسرم با هم خیلی خوبیم و مشکلی نداریم.

خیلی خیلی هم همدیگرو و دوست داریم و البته ابراز عشق و محبت از طرف همسرم بیشتره.

گاهی اوقات به این ابراز عشق و علاقه شک میکنم که نکنه همسرم خدای نکرده داره پاشو کج میذاره.

مثلا هر شب که ۹ میومد خونه نیومد و تماس گرفتم و گفتش تا ۱۰:۳۰ باید سرکار باشه.

نمیدونم چیکار کنم؟!!!

آخه چندین مرتبه اینجوری شده که میگه کارم طول کشیده.

نمیدونم شکم به همسرم بیجاست یا نه😥😥

Be King with GOD

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار همسرتون چیه؟

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
آخه چه شکی توام  کم محلی میکنن یه حرف ، یکم بیشتر محبت میکنن باز یه حرف دیگه ....اه

عزیز کم محبتی زیاد ازش ندیدم  اما این ابراز علاقه و دیر اومدن شبهاش واسم نگران کننده شده

Be King with GOD
به نظرم نگران نباش وضعيت شوهر منم همينه البته بايد بهت خبر بده وقتي دير ميخواد بياد يا كاري براش پي ...

قبلا اگر قرار بود دیر بیاد خبر میداد اما جدیدا تا من تماس نگیرم که چی شدی نیومدی...میگه سرکارم

Be King with GOD
[QUOTE=117940986]کار همسرتون چیه؟[/QUOTEمدیریت شرکت

خوب با توجه به شغلش دور از ذهن نیست که کارش بیشتر طول کشیده باشه.بعد هم مگه به غیر از این چیزی دیدی ازش که شک کردی؟

خودت که داری میگی با هم خوبید و ابراز محبت و توجه هم داره.

به نظرم شک شما بیشتر تحت تاثیر نی نی سایته.من این جا بعضی وقتا به خودمم شک میکنم😒

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
خوب با توجه به شغلش دور از ذهن نیست که کارش بیشتر طول کشیده باشه.بعد هم مگه به غیر از این چیزی دیدی ...

عزیر قبلا محال بود از دیر اومدنش بهم خبر نده اما جدیدا نه

Be King with GOD
عزیر قبلا محال بود از دیر اومدنش بهم خبر نده اما جدیدا نه

خوب شاید فکر کرده دیگه عادی شده براتون و نگران نمیشید.اگر با تلفن محل کارشون تماس گرفتید و اون جا بودند که خوب دیگه شک کردن نداره.خیلی شک دارید میتونید یه سری به محل کارشون بزنید.

ولی من بازم میگم،احساس میکنم شما زیادی حساس شدید.

خوب شاید فکر کرده دیگه عادی شده براتون و نگران نمیشید.اگر با تلفن محل کارشون تماس گرفتید و اون جا بو ...

نمیدونم😥.....از ساعت ۷ به بعد تلفن های شرکت جواب داده نمیشه.

هنوزم که نیومده....

کاش اشتباه کنم .

Be King with GOD