2777
2789
عنوان

چجوری ب یکی بفهمونیم ازش خوشمون میاد😖

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 51 پست
دقیقا مشکلم همینه ک بلد نیستم سرصحبتو باز کنم😂یهو میرم سر اصل مطلب و گندددد میزنم ب همه چیززز😭😭😭 ...

برو بگه من ان ساله اینجا درس می خونم و فلان و بهمان بیسال مثلا بگو اینجا دوستای زیادی ندارم میتونم شما رو دوست خودم بدونم؟ 

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
متوجه هستم. اونم بلدی فقط چون ما خانوما اینجور مسائل حیا نمیزاره براحتی صحبت کنی

ارره خیلی خجالتیم😔

همشم سوتی میدم در معاشرت با جنس مخالف😂برا همین ترجیح میدم خودم پیش قدم نشم

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بگه من ان ساله اینجا درس می خونم و فلان و بهمان بیسال مثلا بگو اینجا دوستای زیادی ندارم میتونم ش ...

یا خدااا😂نه اصلا روم نمیشه اینکارو کنم ولش کن اصلا

یه سوتی ای چیزی میدم آبروم با خاک یکسان میشه😂

یا خدااا😂نه اصلا روم نمیشه اینکارو کنم ولش کن اصلا یه سوتی ای چیزی میدم آبروم با خاک یکسان میشه😂

حالا من وقتی می خوام کسی رو رد کنم دوستام هم منو هم اون طرفو با خاک یکسان میکنن😂

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
پیشقدم نشو.  ولی فرکانستو تنظیم کن و پالس بفرست اون خودش میکیره

عه جدی

پس بریم ک فرکانسارو بفرستیم😀😀😀😀💃💃💃💃

حالا من وقتی می خوام کسی رو رد کنم دوستام هم منو هم اون طرفو با خاک یکسان میکنن😂

😂😂😂

چرا عزیزم همین الان فرستادی😅

خخخخ رفتم پروفایلشو دیدم نوشته(تو کیستی ک سفر کردن از هوایت را نمیتوانم حتی با بال های خیال)😐😐😐😐یارو عاشقه😭😂

کارایی ک میگم بکن تا خدا چی بخواد 

بهش نگاههای طولانی بکن خودتو سر راهش نشون بده جلو دوستات جذاب باشو مثلا  روابط عمومی خوبی داریو قوی هستی 

ولی بهش خیره شو و وقتی نگات کرذ ی لبخند بزن اگه خواست خودش میاد دنبالت

کارایی ک میگم بکن تا خدا چی بخواد  بهش نگاههای طولانی بکن خودتو سر راهش نشون بده جلو دوستات جذ ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت😘😘😘😘😘😘