2777
2789
عنوان

همه بگین:این خصوصیت شوهرم و دوست دارم اینو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 54 پست

عاشقشم و خیلی چیزاشو دوست ندارم

وابستگی بیش از حد به مادرش.رفیق بازیش.مهمون سرخود دعوت کردن و بی هماهنگی مهمونی رفتنایی که توش پر دختر مجرد یا مطلقست منم به زور می‌بره بعد کسی اونجا چشمش به من بیفته نمیگه من مقصرم که زنمو بردم میگه تو هرزه ای ک کسی نگات می‌کنه منم دیگه جرعت ندارم بهش بگم فلانی چرا این کارو کرد واس همین غیرتشو دوس ندارم.شلختگی هاش.پول دادن زیاد به خانوادش یا دوستاش بدون اینکه پس بگیره.راحت دوروغ گفتنش .... کردنش (بیشتر دوست داره دستی ارضا بشه تا کردن)شاید .... که دونفر درگیرش باشیم هفته ای یکبار باشه اما س دستی هرشب.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوشتیپیو پولداریو خوش اخلاقیشو دوس دارم اینکه هنوز منو پیدا نکرده  دوس ندارم

واااای 😂😂😂😂

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
عاشقشم و خیلی چیزاشو دوست ندارم وابستگی بیش از حد به مادرش.رفیق بازیش.مهمون سرخود دعوت کردن و بی هم ...

خیلی زیاده مشکلاتت که

خب برید روانشناس

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
عاشقشم و خیلی چیزاشو دوست ندارم وابستگی بیش از حد به مادرش.رفیق بازیش.مهمون سرخود دعوت کردن و بی هم ...

واقعا با این توضیحات عاشق چیش هستی 🤔🤔😳😳😑😑

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
واقعا با این توضیحات عاشق چیش هستی 🤔🤔😳😳😑😑

دل این حرفا سرش نمیشه بعدم ما باهم دوست بودیم ازدواج کردیم اونموقه اینجوری نبود وضع مالیشم معمولی بود اما الان وضعش خوبه .تو بی پولیش ولش نکردم حالا که با خودم همه چی رو ساخته ولش کنم ؟.مظلومه و سادست اولا فکر میکردم ذاتش خرابه اما بعد دیدم خرو سادست و متاسفانه مادرش همه کارشه قبلانا آب میخورد به من میگف حالا من از هیچی خبر ندارم ولی من لباس زیرمو عوض کنم مادرش میفهمه

دل این حرفا سرش نمیشه بعدم ما باهم دوست بودیم ازدواج کردیم اونموقه اینجوری نبود وضع مالیشم معمولی بو ...

انشالله مشکلاتتون بزودی حل میشه 🌺🌺