2777
2789
عنوان

کسی تجربه ای از کیست بارتولن داره

337 بازدید | 9 پست

بچه ها من از دیروز خارش داشتم و وقتی چک کردم دیدم لب کوچک واژنم یک طرفش یکم ورم کرده الانم در موردش تو نت تحقیق کردم رسیدم به کیست غده بارتولن 

به نظرتون با این مشخصاتی که من دادم الان ابن کیست رو دارم یعنی؟

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃

هزار تا تشخیص افتراقی داره

باید بری دکتر

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
هزار تا تشخیص افتراقی داره باید بری دکتر

دکتر رو حتما میرم تا قبل از رفتنش میخواستم بپرسم اگه درمان خونگی باعث اروم تر شدن این خارش و سوزش میکنه انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  کیست بارتلون دارم .ولی تورم لبای واژنم نیست انگار ورودی واژنم کیست در اومده.دوتا متخصص نشون ...

برای من لبای واژنه

من  کیست بارتلون دارم .ولی تورم لبای واژنم نیست انگار ورودی واژنم کیست در اومده.دوتا متخصص نشون ...

شایلین الان رفتم دوباره چک کردم برای منم از داخله خیلی نگرانم

شایلین الان رفتم دوباره چک کردم برای منم از داخله خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم .تو هم مثل من  .خطرناک نیست عزیزم .دکتر معاینه میکنه بهت میگه چیزی نیست فقط اگ چرک و ابسه شد یا خیلی بزرگ شد  عمل میکنن اینجوری  کارش ندارن