2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفا کمک کنید خیلی نگران پسرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 23 پست
خب معلومه که سالمه ماشاله

برو براش اسفند دود کن

خودتم آیه الکرسی براش بخون

الکی هم نگران نشو

همین که خیلی حرف ها رو میفهمه و خیلی شیطونیا میکنه خدارو شکر

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خییییییییلی باهاش کار کنی........ همه ی بازی ها روبراش انجام بده تا یاد بگیره ......... بوس کردنو یادش بده (از دور بوس کنه )
اتل متل توتوله رو روی پاهاش انجام بده

کلاغ پر

چشمک زدن

اینا رو الان خیلی زود یاد میگیره به شرطی که خودت خیلی باهاش کار کنی. نه اینکه بهش سخت بگیریااااااااا....... همراه بازی براش انجام بده
دخترم ✿ بهـــار ✿ http://ghasedakmaman.niniweblog.com/
پسر من از اولش توی حرف زدن از همه عقب تر بود

ولی ببالاخره مجبوره حرف بزنه

فکر کن 1 هفته هست ب رو یاد گرفته و میگه بابا

همین هفته آبه

به به هم یاد گرفت

پسر دوستم 6 ماهش بود هم ماما میگفت هم بابا

پسر من تازگی ماما میگه و بابا دیگه هم چیز خاصی نمیگه

همشو تازگی میگه

مثل دد

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
یک چیزی هم بگم

من الان 10 روزه سر کار نمیرم

اینقدر باید خودتو بکشی و خسته نشی و تکرار کنی تا یاد بگیرن

البته من خودم دوست ندارم چیزی بگیره دستشو بخوره که رو زمینی بخوره

من بای

خوش به حالت که چیزی دهنش نمیکنه...پسر من تازه یاد گرفته کنترل رو اینقدر میکوبه زمین تا باطری هاش در بیاد اونوقت باطری ها رو میذاره تو دهنش..دیوانه کرده منو..
راستش میدانی؟؟؟دیگر طاقت رویاهایم تمام شده.......دلم رسیدن میخواهد.....