2777
2789
ن من اشتباه خوندم کامنتوو مال من نقطه کوبیه  ست هف سین درس میکنم بشقاب دیوار کوب کوزه گلدان جاش ...

راستش یکی از دلایلی ک نرفتم پیگیر بشم همین کوره هست و یکی اینکه مسافت آموزشگاه خیلی دوره از خونه مون واقعا سخته 

خوشحال شدم کوره نمیخواد بعد اون وقت رنگایی ک انتخاب میکنی چطور خشک میشن و رنگ اصلی در میان؟

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش یکی از دلایلی ک نرفتم پیگیر بشم همین کوره هست و یکی اینکه مسافت آموزشگاه خیلی دوره از خونه مون ...

ببین عزیزم رنگای اکرولیک هس رنگای خمیر دورگیر هس رنگ پلاستیک هم هس رنگ مادر بخر رنگ اصلیا بعد ترکیب کن رنگ های دیگه دربیاد رنگ پلاستیک قیمتش مناسبه نسبت ب بقیه

هلن ۷۸سابقم ریا نشه   
اینم نقطه کوبی

میشه طرحهای میناکاری رو واسه نقطه کوبی ب کار برد؟

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خیلی خوشکلن عاشق این کارم

اره خیلی قشنگه 

رنگ اکریلیک کار میکنن 

ولی ب ا فروش رنگی ارزون 

بعد روش اسپری 

یا رزین میزنن که قابل شستشو باشه 

نقشمم که تو گوگل پر 

هر نقشی خواستی هست 

بعد از یه مدت که دستت راه میوفته

ببین عزیزم رنگای اکرولیک هس رنگای خمیر دورگیر هس رنگ پلاستیک هم هس رنگ مادر بخر رنگ اصلیا بعد ترکیب ...

مرسی از راهنماییت😘

اره خیلی قشنگه  رنگ اکریلیک کار میکنن  ولی ب ا فروش رنگی ارزون  بعد روش اسپری&n ...

ماشالله واردی😍

خودم با گواش کار کردم  البته نقاشی

عکس میزاری هنر شما رو هم  ببینیم لذت ببریم

سلام عزیزم 

ماشاء الله 👌عااالیه 

موفق باشی عزیز

خیلی دوس دارم یاد بگیرم حس میکنم سخته 👀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍