2777
2789
عنوان

کسب درآمد از زبان انگلیسی

4795 بازدید | 8 پست

سلام. کسی هست از راه زبان انگلیسی درآمد داشته باشه؟ چطوری؟ واینکه چجوری میشه پیشرفت کرد و پول بیشتری ازین راه درآورد؟ ممنون می‌شم اگه کسی تو این کاره تجربه ای داره بگه نظر‌شو🙏

هیچی فقط باید اموزشگاههای زبان سر بزنی ببینی نیرو میخان. یا بتونی کلی شاگرد جذب کنی تدریس خصوصی کنی. ...

سولماز شما خودت هم توی این کاری؟ تدریس خصوصی رو چطوری باید شروع کرد آینده ای داره میشه به پیشرفتش امیدوار بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا راهکار هست

1- آموزشگاه بری

2- تو خونه به بچه ها درس بدی

3- ترجمه کنی

4- جدیدا خیلی از شرکتها نیروی تولید محتوا میخوان. اگه دست به نوشتنت خوبه و زبانت هم خوب باشه میتونی براشون مطلب بنویسی و پول در بیاری. دورکاری هم قبول میکنن

تولید محتوا رو متوجه نمیشم چطوریه؟ شما خودت زبان انگلیسی کار میکنی؟ 

یعنی نوشتن مطلب برای سایتهای مختلف

مثلا همین نی نی سایت که هر روز داره مقاله منتشر میکنه، خیلی هاشون ترجمه ان. یعنی یه مقاله بهتون میدن (یا ممکنه بهتون بگن خودتون سرچ کنین) بعد مقاله رو ترجمه میکنین. بعضی سایتها مقاله ترکیبی میخوان، یعنی یه بخشی ترجمه است، یه بخشی هم خودت مینویسی. 

نه من زبان کار نکردم، اما با یه تیم نویسندگی کار کردم که روال کارشون اینطوری بوده

با سلام

کسب درآمد از زبان انگلیسی (ماهیانه 600 هزار تا یک میلیون و دویست هزار تومان )

دوستان میخوام یک برنامه بسیار جالب و جذاب به نام مانامو به شما معرفی کنم که از طریق اون هم می تونید رایگان زبان یاد بگیرید و هم در خانه با انجام فعالیتهای بسیار ساده همراه با یادگیری درامد هم کسب کنید.

درصورتی که در این برنامه فعال باشید می تونید روزانه بین 20 هزار تا 40 هزار تومان درامد داشته باشید.

شاید باورتون نشه ولی داخل برنامه میزان درامد کاربران را نشون می ده و شما می تونید کاربرانی که به این درامد رسیدند را خودتون ببینید.

همچنین در سایت زیر روشهای بسیاری برای کسب درامد رایگان به صورت کار در منزل معرفی شده.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود و نصب برنامه روی لینک زیر کلیک کنید:

کسب درآمد با اپلیکیشن مانامو