2777
2789
عنوان

بچه های شیره به شیره

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 59 پست
دختر من ک ۱۰ ماهشه اصلا بچم متوجه نمیشه،راهم هنوز نمیره باید بغلش کنم،😑😑

من پسرم شد۱۴ماهش داداشش بدنیااومدالان ۲سال و۳ماهشه تازه یه هفته است ازپوشک گرفتمش عجله نکن بابامگه چیه زودبزرگ میشن یکم آروم باش جنسیت دومی چیه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
هستن ولی من خودم خیلی تعارفی هستم،همین تعارفای زیاد کار دستم داده،دیگ همه فکر میکنن خودم از پس کارام ...

وای عین منی که😢

توروخدا یه چند وقت بیخیال شو

بذار دیگران کمکت کنن

بخدا اونا هم از کمک کردن بهت شاد و راضی میشن

محبتشونم بیشتر میشه باز

تو به خودت و بدنتو روحیه ت نیاز داری

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم شد۱۴ماهش داداشش بدنیااومدالان ۲سال و۳ماهشه تازه یه هفته است ازپوشک گرفتمش عجله نکن بابامگه چ ...

انشاالله ،هنوز معلوم نیست

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
خداروشکر از الانم هی بهش بگو میخوام برات ی اجی داداش بیارم ک باهاش بازی کنی بگو قراره برات ی عروسک ب ...

اخه بچه ده ماهه ک متوجه ابجی داداش نمیشه قربونت برم😂😂

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
من پسرم شد۱۴ماهش داداشش بدنیااومدالان ۲سال و۳ماهشه تازه یه هفته است ازپوشک گرفتمش عجله نکن بابامگه چ ...

من میگم بعده بدنیااومدن دومی حوصله شایدنداشته باشم که اینوازپوشک بگیرم.امروزم بدجوراسترس دارم بلدنیستم میبرم جیش نمیکنه میادتوشلوارش چیش میکنع

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
من میگم بعده بدنیااومدن دومی حوصله شایدنداشته باشم که اینوازپوشک بگیرم.امروزم بدجوراسترس دارم بلدنیس ...

آخه هنوززوده منم خیلی دیریاددادم میدونم چون پسرم آماده گی نداشت منم چون سرگرم دومی بودم یادنمیدام بهش 

آخه هنوززوده منم خیلی دیریاددادم میدونم چون پسرم آماده گی نداشت منم چون سرگرم دومی بودم یادنمیدام به ...

همسرم خیلی گیر میده واسه این میگم بمونه ابروم میره

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
متوجه نمیسه که ده ماهشه 

الان ده ماهشه دوماه دیگه یکسالشه و کامل متوجه میشه

یکی از اقوامما بچه اول الان یکسالشه و دومی رو ۴ماهونیمه بارداره و بچه اول کاملا متوجه میشه و ب همه میگه اجی داداش دله مامانه😂 میخواد پیانو بده بمن😂😂  

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
همسرم خیلی گیر میده واسه این میگم بمونه ابروم میره

حالامنم خانواده شوهرم نزاشتن بهش یادبدم گفتن هنوزکوچولوعه الانم براش شبامای بیبی میبندم چون دوبارجیش میکنه اونوبهش هنوزیادندادم شوهرم میگه به بچه فشارنیاروقتی نمیتونه توام بهش بگوکه هنوزخیلی کوچیکه ونمیتونه بگه حداقل بزار۲سالش بشه زوده ها

ایشالا ک خدا کمکت کنه دیگه شده بدم نیس من دوس داشتم اما شوهرم ن واسه همین فعلا همین یکیو دارسم تا بعد ببینیم چی میشه سخته یکم ولی باهم بزرگ شن خوبه خودتم اماده کن چون خیلی اعصاب میخواد رسیدگی ب دوتاشون واینکه ایشالا بچهای ارومی باشن من دخترم با دخترخالش ۲۳ماه فاصله سنی دارن اصلا نمیسازن 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اخه بچه ده ماهه ک متوجه ابجی داداش نمیشه قربونت برم😂😂

عزیزم این دوستمونم قرار نیست فردا زایمان کنه ۲ماهه دیگه بچش میشه یکساله و کامل متوجه میشه ک نینی چیه دختر چیه پسر چیه  بالاتر گفتم تو نزدیکانمون داریم همین مورد رو  و بچه خیلی خووووووب متوجه میشه ☺️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼