2777
2789
عنوان

بیاین ببین کارم درست بوده یانه

558 بازدید | 45 پست

شوهرم ب متادون معتاده دوروزپیش تشنج کردمنم ترسیدم آمبولانس خبرکردم شوهرم گفت ب هیچ کس نمیگی قول میدم ترک کنم منم آبروداری کردم موقع تشنججش عموش هم خونه مابودوهمه چیو فهمیدقول دادبکسی نگه امروز پدرشوهرالاغم نمیدونم ازکی شنیده بود اومده رومن هرچی ازدهنش اومدبارم کرد منم حسابی جوابشو دادم دارم نمیدونم ک کارخوبی کردم یانبایدمیگفتم

باخداباش و پادشاهی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب مادرم فهش دادبه من گفت پدرسگ توگوه میخوری ازمن پنهون میکنی اگ ی موازسرپسرم کم شه حسابتومیرسم من تازه مستقل شدم میگفت چراتوخونه من تشنج نکرد همین ک جداشد تشنج کرد ازدست زنی مثلتو تشنج سهله آدم سکته هم میزنه

باخداباش و پادشاهی کن

پدرسوهرت به تو حرف زد؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بنظرم زیاده روی کردی 

باید میگفتی شما پدرشی و این حاصل تربیت شماست هر جور ک میتونی درستش کن 

متاسفانه حمایت اینجوری از فردی ک اعتیاد داره بیشتر پرووش میکنه به مصرف 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
ب مادرم فهش دادبه من گفت پدرسگ توگوه میخوری ازمن پنهون میکنی اگ ی موازسرپسرم کم شه حسابتومیرسم من تا ...

این افاضات رو پسرش هم فهمید؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

برادرشوهر منم مصرف میکنه زنش اصلا اهمیت نمیده به همه میگه هیچ مشکلی نداریم خرجیشونم پدرشوهرم میده 

نه پول آب برق گاز اینا هیچی نمیدن دوتایی خوش میگذرونن با شوهرش

قبلا از ما تیغ میزدن با خود ما مسابقه پوز زنی میدادن که خداروشکر کات شدیم 

چرا باید چیزی بار تو می کرد.‌‌.. به هر حال هوای زندگیتو داشته باش... خودت خانواده شوهرت رو میشناسی

چیکارکنم همه چی زیر سر بی عرضگی پدرشوهرمه همه چی تقصیراونه هنوز زورم میگ

باخداباش و پادشاهی کن