2777
2789
عنوان

نخ دندون کشیدن‌تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 40 پست
حساس نیستی.اینکار بیکلاسیه. ناراحت میشید ،موقتا محیط روترک کنید. 

خودشون فکر میکنن خیلی باکلاسن.خونه شون طوری نیست که بتونم بدم جای دیگه یا بهایی بزم طبقه بابا.بخاطر همین اصلا دوست ندارم شام یا نهار برم آنجا.احسای میکنم خیلی توهین آمیزه کارشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون فکر میکنن خیلی باکلاسن.خونه شون طوری نیست که بتونم بدم جای دیگه یا بهایی بزم طبقه بابا.بخاطر ...

خو ببهانه اب خوردن برید اشپزخخونه. ب بهانه  دست شستن برید سرویس. 

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 

خیلی بی نزاکتیه منم واقعا حالم از این صحنه ها به هم می خوره و نمی تونم تحمل کنم، صحنه رو ترک کن تا وقتی کارشون تموم بشه. وااای فکر کن بعدش پلاک و غذای لای دندونا مالیده به انگشتاشون اووووق

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق

بسیااااار بدم میاد. من اصلا آدم بددلی نیستم ولی این یک مورد رو واااااقعا بهش حساسم. جای این کار سرویس بهداشتیه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اصلا من بعد از نخ دندون حتتتتما باید دست و دهانم رو بشورم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...