2789

چند سال پیش تقریبا 2ماه از عروسیمون گذشته بود متوجه رابطه تلفنی شوهرم با یه دختر از یک شهر دیگه شدم، کل دنیا رو سرم خراب شد و به هم ریختم ولی بعد یه مدت ناراحتی گفتم زندگی منه و فقط من میتونم درستش کنم با شوهرم صحبت کردم و ازش قول گرفتم وشوهرم گفت که فقط در حد صحبت تلفنی بوده و از قبل ازدواج بوده و الان اون دختره ول نمیکنه و شماره تلفن اون دختره رو هم گرفتم که خودم بشورمش و تمام بشه که شوهرم گفت با فلان شماره زنگ میزنه و این خط مال باباش و من در حالت روحی خیلی بد زنگ زدم و با باباش صحبت کردم و گفتم به دخترت بگو پاشو از زندگی من بکشه بیرون و زنگ به شوهر من نزنه باباش بهم فحش داد و قطع کرد الان چند ساله که همش ناراحت اینم که اون لحظه اون آقا به عنوان یک پدر چه حالی شده، و من باید با خودش صحبت میکردم، هرچند این تنها راه من بود،.. لطفا عادلانه حکم کنید  

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب کاری کردی.شوک و ناراحت شده ولی باید بدونه دخترش داره چکار میکنه تا جلوی اتفاقات بدترو بگیره 

میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹