2777
2789
عنوان

مهارت های دختر بچه ها

154 بازدید | 2 پست

سلام خانوم ها . دختر من ۸ سالشه .خیلی دوست دارم هر کاری از دستم بر میاد انجام بدم تا انسان شاد و توانمندی باشه .‌شما چه مهارت هایی رو به دخترانتون آموزش می دین و چه کلاس هایی می گذارین؟ من خودم دوست دارم یه سری مهارت ها مثل شنا و رقص و آشپزی رو خوب یاد بگیره .البته بیش از اینکه به موفقیتش فکر کنم دوست دارم هم شاد باشه هم یاد بگیره خوب زندگی کنه آخه یه سری مادرها هستند خیلی افراط می کنند تو کلاس اضافه . میشه لطفا بهم کمک کنید تا بدونم قبل از اینکه وارد دوران بلوغ بشه چه مهارت هایی و چگونه به کودکم اموزش بدم. ممنون

دفاع شخصی رو هم جز کلاس هاش قرار بده عزیزم

تنش سالم و عاقبتش بخیر ❤️❤️🤲

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.