2777
2789
عنوان

خون و مخاط در مدفوع نوزاد

160 بازدید | 19 پست

امروز توی مدفوع نوزادم مخاط و نقطه های ریز خون دیدم

یعنی حساسیت داره؟

کسایی که تجربه دارن موز و پسته و گز هم‌ میتونه باعث حساسیت شه؟ چون دیروز اینا رو‌ خوردم

و اینکه میشه این‌حساسیت یه بروز کنه و قبلا نبوده باشه؟

حتما ازمایش بده دخترمنم داشت بعدازیه سنی رفع میشه الان 11ماهشه بهترشده البته به پروتئین گاوی داشت

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ازمایش بده دخترمنم داشت بعدازیه سنی رفع میشه الان 11ماهشه بهترشده البته به پروتئین گاوی داشت

یعنی حساسیته؟ این موادی که من خوردمم میتونه حساسیت زا باشه؟

آلرژی داره عزیزم..‌بله پسته هم آلرژی زا هست...البته اکثرا به خاطر حساسیت به پروتئین گاوی اینجوری میشن....

باید امتحان کنی ببینی چی میخوری اینجوری میشع..حتی بیسکویت یا کیک یا شکلات که توش شیره باعث حساسیت میشه نباید بخوری

اشکال نداره یکی دوبار اگه تکرار شد ببرش دکتر.تو پی پی نی نی نی منم وقتی ده دوازده روزینا بود یه بار ...

نمیدونم خیلی استرس گرفتم

فردا وقت دکترشو دارم میگم بهش

یعنی حساسیته؟ این موادی که من خوردمم میتونه حساسیت زا باشه؟

هرچی شمابخوری واون بهش حساسیت داشته باشه میره توی شیر وبدنش واکنش نشون میده حتما یه ازمایش مدفوع ازش بگیر اگه حساسیت باشه نشون میده

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است