2777
2789
عنوان

خوشگلایی که رانندگی بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عملی تئوری بار اول بدون غلط قبول شدم

اول نشستی اینه ها کمربند خودت و اون رو به ترتیب چک کن 

بعدش هرچی کفت با دقت انجام بده 

مثلا گفت فلان جا پارک کن اگه طبق قواعد بود انجام بده اگه نه بگو اینجا پارک ممنوعه یا دور زدن هم به همین صورت خلاصه کلی مراقب باش

خودت رو ریلکس نشون بده و با اعتماد بنفس 

و دیگر هیچ…
اگه اول کمربند رو ببنده بعد بخواد تنظیمات انجام بده ک نمیشه البته نظر شخصیمه اصلش رو نمید ...

دوازده سال پیش که من گواهینامه گرفتم صکادرات بود 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

همین اجازرو میگی توضیح؟

اره مثلا گفت اینجا پارک کن بگو پارک کنار پل ممنوعه ولی با اجازه شما

بهم گفت دنده سه بنداز گفتم اگر شما صلاح بدونین چشم

افسره هم گفت اشکالی نداره دخترم مهم اینه ک اجازه گرفتی

بهم گفت دنده عقب برو یادم رفت راهنما بزنم گفتم وای معذرت میخوام من یکم استرس دارم همه چیز فراموش کردم باید جفت راهنما میزدم گفت اشکالی نداره

پارک دوبلم دفعه اول خراب کردم گفتم تروخدا من خیلی استرسیم یه بار دیگه اجازه بدین گفت باشه اگه درست پارک کردی قبولی 

خداروشکر قبول شدم😂😂😂😂ولی خدایی رانندگیم عالی که نه ولی خوبه سه ساله رانندگی میکنم تازه رفتم دنبال گواهینامه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
عملی تئوری بار اول بدون غلط قبول شدم

عزیزم مک دوسال توشهرمون بدون گواهینامه نشستم پشت ماشین ازسال 93تا95 ولی 95 رفتم گواهینامه گرفتم تئوری درجاقبول شدم عملی هم یبارافتادم که برعکس خیلی هم خوب رفتم ولی سرهنگش خوب نبود باردوم قبول شدم وهمین

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

چیزی که سرهنگی که کنارم نشسته بود و ازم امتحان گرفت رو بهت میگم 

گفت فکر کن من یک گونی سیب زمینیم کنارت نه یک سرهنگ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
استرس جوری کا پام میلرزه میخوام کلاج بگیرم...میخوام قرص بخورم فردا پارک دوبلم خوبه دنده عقبم یکم ض ...

من استرس ندارم مسلطم هستم ولی نمیدونم چراااا همچین میشممممم من ۱۸ جلسه کلاس رفتم یه بارم خاموش نکردم نمیدونم چرا رفتم ازمون خاموش کردم اونم۲ باار 

افسرم رد کرد 

کاربر سابق هستم ...